Alimenta ja tilattavat julkaisut

Jäsenlehti ilmestyy neljästi vuodessa

Alimenta-lehden sisältö keskittyy ajankohtaisen työmarkkinatiedon välittämiseen, jäsenten urapolkujen seuraamiseen sekä ajankohtaisten liiton edustamien alojen asioiden, tapahtumien ja hankkeiden seuraamiseen.

Lehti postitetaan kaikille jäsenille 4 kertaa vuodessa. Jäsenet voivat lukea Alimentan uusia ja vanhoja numeroita verkkosivuillamme. Pääset kirjautumaan verkkosivuille Hyödynnä etu -linkin kautta.

Vuosikirja

Agronomiliiton vuosikirja julkaistaan vuosittain verkossa. Verkkoversiot pääset lukemaan tästä (huom. vaatii jäsenkirjautumisen).

Vuosikirja painetaan vain joka toinen vuosi ja sen voi tilata maksutta. Seuraavan vuosikirjan voi tilata verkkosivujen kautta kohdasta Päivitä jäsentietosi.

Akava-kalenteri

Voit myös tilata maksuttoman Akava-kalenterin. Akava-kalenteri sisältää päivyrin lisäksi hyödyllistä tietoa liiton palveluista ja mm. Akavan palkkiosuositukset. Huomioithan, että seuraavan vuoden kalenteritilaus tulee olla tehtynä kuluvan vuoden huhtikuun loppuun mennessä. Akava-kalenterin voi tilata verkkosivujen kautta kohdasta Päivitä jäsentietosi. 

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä