AYR – Yksityiselämän oikeusneuvonta

Suomen Juristit palveluksessasi

Akavan Yleisen Ryhmän jäsenillä on jäsenetuna oikeus saada Suomen Juristit Oy:ltä puhelinneuvontaa jäsenten yksityiselämään kuuluvissa oikeudellisissa asioissa. Oikeuksien ja velvollisuuksien ennakointi säästää ristiriidoilta ja vahingoilta. Jäsenille palvelu on ilmainen.

Tarvitessasi oikeudellista neuvontaa voit soittaa klo 9.00 – 20.00 Suomen Juristit Oy:n  Helsingin toimistoon puh. 020 762 2542 tai Oulun toimistoon puh. 020 762 2546. Ilmoita, että haluat keskustella neuvovan lakimiehen kanssa. Ota jäsennumerosi valmiiksi esille. Jos voit mainita myös oikeudenalan, keskuksen on helpompi yhdistää sopivalle lakimiehelle. Keskustelun sisältö on luottamuksellinen ja jää vaitiolovelvollisuuden piiriin. Lakimies kirjaa nimesi ja jäsennumerosi, jotta oikeutesi palveluun tulee tarkistetuksi.
Jos asia ei selviä puhelimessa, jäsen voi sopia toimeksiannosta Suomen Juristit Oy:n kanssa. Tällöin toimeksiannoista veloitetaan erikseen ja jäsen maksaa erilliset toimeksiantokulut itse.

Palvelun laajuus ja rajaukset
Puhelinneuvonta kattaa asiat, jotka jäsen voi esittää ja lakimies selvittää puhelimessa ilman perehtymistä asiakirjoihin tai sähköposteihin. Neuvonta ei koske asiakirjojen laatimista.

Jäsen voi kysyä neuvoa esimerkiksi asunto-osakkeisiin ja kiinteistöihin liittyvissä asioissa sekä muun muassa avio- ja avoliittoon, lapsiin, perintöön, testamentteihin, osituksiin, lahjoituksiin jne. liittyvissä asioissa.

Kysy ajoissa neuvoa! Voit säästyä monelta kululta ja harmilta.

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä