Lasistudio Bianco Blu Fiskars

Etu -20% normaalihinnasta

Oman lasiesineen teko: Oman lasiesineen teko on helppo ja nopea tapa aloittaa lasinpuhallus. Vaihtoehtoina on 7-8 erilaista esinettä , joista valita. Lisäksi saa valita itselleen mieluisimman värityksen tuotteeseen. Asiakas itse muovaa esineen omaan muotoonsa, mutta lasimestari varmistaa ja auttaa tarpeen vaatiessa niin, että tuote onnistuu. Puhallukseen pitää varata aika.

Etu -20 % normaalihinnasta.

PUOLIPÄIVÄKURSSI: Puolipäiväkurssi on on hyvä aloituskurssi lasinpuhallukseen. Kestoltaan 4 tuntia täydelle 4 henkilön kurssiryhmälle. Siinä ajassa pystyy hyvin tutustumaan erilaisiin Lasintekotapoihin. Jos kurssilla on vähemmän kuin 4 henkilöä, kurssin pituus lyhenee.

Etusi -20 % normaalihinnasta.

Kursseilla harjoitellaan lasinkäsittelyä. Jokainen osanottaja tekee muutamia lasiesinettä, riippuen kurssin pituudesta ja osanottajamäärästä. Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille, jotka eivät ole aiemmin käsitelleet sulaa lasimassaa. (ensimmäisellä kurssilla valmistetaan mm. koristepallo ja pullo) Kurssi pidetään normaalimittaisena, jos osanottajia on riittävä määrä eli 4-10 hlöä. Kurssilla tehdään n.4 esinettä per hlö.

Kurssin aikana pidetään 1-2 taukoa, joista toinen pidempi kahvi-/ruokatauko.

Puolipäiväkursseille on myös jatkokursseja. Jatkokursseilla tehdään vähän haastavampia esineitä ja siksi niiden tekemiseen menee enemmän aikaa. Sen vuoksi jatkokursseilla tehdään 3 esinettä per hlö.

Kurssin hinta sisältää opetuksen ja esineen teon. Esineitä ei saa samana päivänä mukaan, joten ne täytyy noutaa tai sitten voimme lähettää työt, jolloin rahdin maksaa asiakas.

Kurssivaraukset ja tiedustelut: Tarmo Maaronen 045 139 0020 tai kurssit@biancoblu.fi . Kurssin hinta sisältää opetuksen ja esineen teon. Esineitä ei saa samana päivänä mukaan, joten ne täytyy noutaa tai sitten voimme lähettää työt, jolloin rahdin maksaa asiakas.
Meidän kursseillamme ei otsaa rypistellä vaan asioita tehdään pilke silmäkulmassa. Jo n. 17000 vierasta on saanut lasinpuhallusoppia meiltä ja paljon hienoja lasiteoksia saatu aikaan.

Ajo-ohje: Fiskarsin lasipaja sijaitsee paja-aukiolla, kuparivasarantie 7 A:ssa.

Tarjoukset ovat voimassa 30.6.2019 asti.

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä