Brewniverse

-20 % alennus koulutuksista!

Maistele oluita ja opi hauskalla tavalla uusia asioita maltaisesta herkusta.

Miksi yksi olut on väriltään tumma ja toinen vaalea, kolmas maultaan makea, katkera tai hedelmäinen? Tämä tasting soveltuu maltaisen maailman vasta-alkajalle tai oluisiin jo perehtyneelle, joka haluaa avartaa osaamistaan ja oppia periaatteet myös oluen valmistuksesta.

Maisteluun kuuluu luonnollisesti juomien nauttiminen ja maistamisen perusteet. Sen lisäksi käsittelemme oluiden jakamista oluttyyleihin ja käymme läpi pääpiirteittäin oluen raaka-aineet ja valmistuksen perusteet.

Tavoitteemme on, että jokainen osallistuja poistuu hymyssä suin ja ainakin muutama uusi tiedonjyvä mielessään.

LAHJAVINKKI:

Tastingin voi ostaa myös lahjaksi. Lähetämme aidolle olutpahville (lasinaluselle) painetun lahjakortin, jonka voit antaa ystävälle, vanhemmalle, rakkaalle tai vaikka itsellesi!

Tastingit järjestää Brewniverse. www.brewniverse.fi

Brewniverse sai alkunsa, kun kaverukset Jani ja Juha innostuivat kokeilemaan oluen tekemistä kotona. Sittemmin maltainen maailma on vienyt nämä sää- ja kauppatieteilijät kokonaan mukanaan.

Ota suunnaksi https://holvi.com/shop/brewniverse/. Muista käyttää alennuskoodia, jonka löydät hyödynnä etu napista. Etukoodilla saat -20 % alennuksen koulutuksista!

Etu voimassa 31.05.2019 asti.

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä