Espoon Kaupunginteatteri

Jäsenetuna liput 21 € / kpl (norm. 42 €)

Esitystalous 3 – RADIO marssittaa Espoon Kaupunginteatterin näyttämölle rakastettavia radiopersoonia ja tarjoaa viihdyttävän ja terävän analyysin nykyhetkestä. Tutustu esitykseen ja hanki oma etuhintainen menolippusi radioaalloille!

Radio Stage on pitkän linjan radioammattilaisen Jamin (Martti Suosalo) vuonna 2010 Tapiolaan perustama radiokanava, josta on viime vuosien aikana tullut tärkeä osa espoolaista kaupunkikulttuuria. Sillä on pieni mutta uskollinen yleisö ja vain yksi ongelma: raha.

Kun omistajakonsernin lähettämä Marika (Vera Kiiskinen) saapuu uudistamaan kanavaa dynaamisemmaksi, Radio Stagen sisällä käynnistyy valtasuhteiden ja arvojen myllerrys. Kanavan persoonallinen työntekijätiimi (Ylermi Rajamaa, Ria Kataja, Henna Hakkarainen, Tommi Taurula ja Raimo Grönberg) joutuu sopeutumaan uuteen ajatteluun ja maailmankuvaan. Mistä muutoksessa on oikeasti kysymys, kenen kasetti kestää ja pitääkö se me too –kampanja liittää taas tähänkin asiaan?

Teksti ja ohjaus Juha Jokela.
Rooleissa Raimo Grönberg, Henna Hakkarainen, Ria Kataja, Vera Kiiskinen, Ylermi Rajamaa, Martti Suosalo, Tommi Taurula.

Jäsenetuna liput 21 € / kpl (norm. 42 €) seuraaviin näytöksiin: ke 9.1. klo 19, la 26.1. klo 14 ja pe 8.2. klo 19. Lippuetu koskee vain uusia varauksia ja se on voimassa ainoastaan hyödynnä etu-napista.

 

 

keyboard_arrow_down