Firstbeat – M+ Store

Hallitse stressiä. Palaudu paremmin. Liiku oikein.

Ympärivuorokautiseen sykevälimittaukseen perustuva Firstbeatin Hyvinvointianalyysi yhdistää sykeanalyysin ja arjen tapahtumat. Se kertoo kehosi voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttäsi.

Näet, miten kehosi todella palautuu päivän kuormituksesta ja arvio unesi laatua ja riittävyyttä. Tunnistat päiväsi stressipiikit ja opit, miten hallitset stressiä paremmin. Hyvinvointianalyysi kertoo myös, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi. Löydä tasapaino työn, vapaa-ajan ja levon välille!

 

Palaudutko riittävästi päivän rasituksista?

Stressi on luonnollinen osa elämää ja normaali reaktio arjen haasteisiin. Se voi olla hyödyllinen ja eteenpäin vievä voima, joka auttaa meitä toimimaan tehokkaasti tai voimakasta ja kuluttavaa, mikäli se jatkuu pitkään. Päivittäisen kuormituksen vastapainoksi kehomme tarvitsee riittävää palautumista.

Firstbeat auttaa tunnistamaan, kuinka ladata akkuja ja saada enemmän energiaa arkeen -henkilökohtaisten tavoitteidesi mukaisesti.

Hanki Firstbeat hyvinvointianalyysi M+ Storesta jäsenetuhinnoin. Pääset kauppaan klikkaamalla Hyödynnä etu -linkkiä

 

 

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä