FLASSI Oy

-25% verkkokursseista!

Lähde oppimaan toimiva ajattelutapa ja uusi elämäntaito, joka tuo iloa ja onnistumisia!

Valmennuksessa opit Flassi® -menetelmän, joka auttaa tehokkaasti hahmottamaan tavoitteet eri elämän osa-alueille sekä muodostamaan rutiineja asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Valmennuksen tavoitteena on auttaa sinua ottamaan 100% vastuu omasta hyvinvoinnista ja ymmärtämään kiitollisuuden sekä aktiivisen haasteisiin tarttumisen merkitys hyvinvointia lisäävinä tekijöinä. Flassi® -menetelmän avulla voit huolehtia niistä asioista, joihin voit vaikuttaa. Systemaattinen elämän rytmi vie kohti haluamiasi asioita. Flassaus kannustaa sinua positiivisiin rutiineihin ja onnistumaan päivittäin.

EDUT MEMBER+ JÄSENILLE:

-25%  live yksilö- ja ryhmävalmennuksista

-25% Hatsolo X Flassi 21 Change -verkkokurssista

Live yksilö- ja ryhmävalmennukset ostettavissa osoitteesta https://flassi.fi/tuotteet/

Alennukseen tarvittavan etukoodin ja suoran linkin etuhintaiseen Hatsolo X Flassi 21 Change tuotteeseen löydät hyödynnä etu-napista.

Flassi Oy on 2019 perustettu hyvinvointialan yritys. Flassi tuottaa verkkovalmennuksia henkilökohtaisen kasvun ja itsensä kehittämisen hyväksi. Yrityksille Flassi tarjoaa asiantuntijapalveluita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä arvotyöskentelyyn. Flassin visio on Flassi® -menetelmän avulla kehittää suomalaista työhyvinvointikulttuuria ennakoivammaksi ja tasapainoisemmaksi. Yrityksen missio on auttaa ihmisiä löytämään visio, tarkoitus ja pitämään itsestään. Flassi näkee, että merkityksellinen elämä ja tasapainoinen hyvinvointi edellyttää näiden oivaltamista.

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä