Gubbe Sydänystävä

100€:n arvosta Gubbe-käyntejä!

Gubbe Sydänystävä tarjoaa ikäihmisille apua arjen askareisiin ja iloista seuraa. Tarjoamme akavalaisille 100€:n arvosta Gubbe-käyntejä.

Gubben palvelu tuotetaan edun hyödyntävän jäsenen ikääntyneelle läheiselle. Palvelun tilaaja pystyy ilahduttamaan Gubben palvelulla läheistään, lisäämään turvallisuuden tunnetta ja madaltamaan huolta ikäihmisen kotona pärjäämisestä, kun perhepiiriin etsitään uusi luottohenkilö. Tämä henkilö vierailee ikäihmisen luona säännöllisesti ja pitää jokaisen käynnin jälkeen myös omaisen ajantasalla siitä, millainen ikäihmisen vointi oli ja mitä käynnillä tapahtui. 

Etsimme juuri perheelle sopivan Gubben (huomioimme valinnassa mm. ikäihmisen asuinpaikkakunnan, toimintakyvyn ja mielenkiinnon kohteet), tutustumiskäynnin, tyytyväisyyskyselyn tutustumiskäynnin jälkeen ja jos perhe haluaa jatkaa palvelun parissa, tarjoamme vielä 100€:n arvosta Gubbe-käyntejä hyödynnettäväksi.  

Gubbe pähkinänkuoressa:

Gubbe tarjoaa ikäihmisille ei hoidollisia palveluja – Apua arjen askareissa, iloista seuraa erilaisiin aktiviteetteihin, sekä läsnäoloa ja aikaa.

Gubbet ovat pääosin nuoria opiskelijoita. Periaatteemme on, että sama Gubbe käy aina saman asiakkaan luona ja näin hänestä muodostuu ajan saatossa perheenluottohenkilö.

Gubbe raportoi jokaisen käynnin jälkeen kuulumiset omaisille sähköpostitse – Kauempanakin asuva omainen pysyy ajantasalla läheisensä voinnista ja huoli vähenee, kun hän tietää luotettavan henkilön vierailevan oman läheisen luona säännöllisesti.

Yhteiset aktiviteetit mietitään aina tapauskohtasesti ikäihmisen toiveiden ja kunnon mukaisesti. Hyväksi havaittuja aktiviteetteja ovat olleet mm. yhdessä ulkoilu, kortinpeluu, lehdenluku ja jopa teatterikäynnit. Yhteiset kauppareissut ja ruoanlaitto ovat helpottaneet monen ikäihmisen arkea ja mahdollistanut sen, että omaisten vieraillessa yhteisen ajan voi kuluttaa läsnäoloon ja rupatteluun kotiaskareiden sijaan. 

Toimimme koko maan kattavasti.

Toimimme niin kotioloissa, kuin hoivakodeissa.

https://www.gubbe.io/

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä