Hostellit

Edullista ja yhteisöllistä hostellimajoitusta jäsenhintaan

Majoitusalennus kotimaan hostelleissa

Varaamalla majoituksesi jäsenten omasta Hostellit.fi –varausjärjestelmästä, saat heti 10 % jäsenalennuksen majoituksestasi kotimaan hostelleissa.

Kotimaan matkallasi majoitut edullisesti viihtyisissä ja yhteisöllisissä hostelleissa. Löydät hostelleja eri puolilta Suomea kaupungeista ja maaseudulta. Hostellit sopivat hyvin kaikenikäisille, niin yksittäisille matkailijoille kuin ryhmillekin. Yksilöllisissä hostelleissa on valittavana erilaisia huoneita ryhmähuoneista yksityishuoneisiin. Monella hostellilla on huoneita myös omalla kylpyhuoneella. Voit halutessasi valmistaa omat ateriasi asiakaskeittiössä tai nauttia hostellin tarjoamista ateriapalveluista. Rennoissa hostelleissa yhteiset tilat mahdollistavat myös tutustumisen muihin matkalaisiin. Majoituksen ohella monet hostellit tarjoavat monipuolisia aktiviteetteja.

Varaa jäsenhintainen majoituksesi Hyödynnä etu linkin kautta.

Hostellialennus maailmalla

Hostellimajoitus on edullinen vaihtoehto myös ulkomaan reissuillasi. Kansainvälisellä hostellikortilla valittavanasi on lähes 4000 HI-hostellia noin 90 maassa. Hostellikortilla saat niissäkin vähintään 10 % majoitusalennuksen tai se on jopa edellytys yöpymiselle joidenkin maiden hostelleissa. Kortilla saat myös useita muita matkailuun liittyviä alueellisia etuja Suomessa ja ulkomailla sekä ajankohtaisia reissuvinkkejä sekä tietoa edullisista majoitusvaihtoehdoista suoraan sähköpostiisi.

Akavalaisen liiton jäsenenä voit ostaa kansainvälisen hostellikortin jäsenhintaan 15 € (normaalihinta 20 €). Kortti on voimassa ostovuotta seuraavan vuoden loppuun asti. Osta kansainvälinen hostellikortti jäsenhintaan ja varaa majoituksesi maailmalta Hyödynnä etu linkin kautta.

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä