Hostellit

Edullista ja yhteisöllistä hostellimajoitusta jäsenhintaan

Majoitusalennus kotimaan hostelleissa

Varaamalla majoituksesi jäsenten omasta Hostellit.fi –varausjärjestelmästä, saat 10 % jäsenalennuksen majoituksestasi kotimaan hostelleissa

Saat alennuksen saapuessasi hostelliin, kun todistat jäsenyytesi. Voit todistaa jäsenyyden hostellissa yhdistyksesi jäsenkortilla, jäsenmaksukuitilla tai muulla vastaavalla. Jäsenyyden voi myös todistaa Kotimaan hostellikortilla, jonka Akavan jäsenenä voit tilata Hostellijärjestöltä maksutta.

Kotimaan hostellikortilla saat 10 % majoitusalennuksen Suomen hostelleissa sekä muita matkailuetuja. Maksuttoman kortin voit tilata Hyödynnä etu linkin kautta.

Kotimaan matkallasi majoitut edullisesti ainutlaatuisissa ja yhteisöllisissä hostelleissa. Löydät hostelleja eri puolilta Suomea kaupungeista ja maaseudulta. Hostellit sopivat hyvin kaikenikäisille, niin yksittäisille matkailijoille kuin ryhmillekin. Viihtyisissä hostelleissa on valittavana erilaisia huoneita ryhmähuoneista yksityishuoneisiin. Monella hostellilla on huoneita myös omalla kylpyhuoneella. Voit halutessasi valmistaa ateriasi asiakaskeittiössä tai nauttia hostellin tarjoamista ateriapalveluista. Rennoissa hostelleissa yhteiset tilat mahdollistavat myös tutustumisen muihin matkalaisiin. Majoituksen ohella monet hostellit tarjoavat monipuolisia aktiviteetteja.

Varaa majoituksesi Hyödynnä etu linkin kautta.

Hostellialennus maailmalla

Hostellimajoitus on edullinen vaihtoehto myös ulkomaan reissuillasi. Kansainvälisellä hostellikortilla valittavanasi on lähes 4000 Hostelling International (HI) hostellia noin 90 maassa. Kansainvälisellä hostellikortilla saat vähintään 10 % majoitusalennuksen HI hostelleissa Suomessa ja ulkomailla tai se on jopa edellytys yöpymiselle joidenkin maiden hostelleissa. Kortilla saat myös useita muita matkailuun liittyviä alueellisia etuja Suomessa ja ulkomailla sekä ajankohtaisia reissuvinkkejä sekä tietoa edullisista majoitusvaihtoehdoista.

Akavalaisen liiton jäsenenä voit ostaa kansainvälisen hostellikortin jäsenhintaan 15 € (normaalihinta 20 €). Kortti on voimassa ostovuotta seuraavan vuoden loppuun asti. Osta Kansainvälinen hostellikortti jäsenhintaan ja varaa majoituksesi maailmalta Hyödynnä etu linkin kautta.

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä