HOTEL ARTHUR

10% alennus majoituksen hinnasta sekä ruoka-annoksista!

Hotel Arthur on ystävällisen palvelun hotelli ja ravintola Helsingin keskustassa. Kävelyetäisyydellä rautatieasemalta sijaitseva persoonallinen ja yksityisomisteinen hotelli palvelee matkailijoita ja paikallisia vuosisadan kokemuksella.

Hotellin kodikkaista huoneista löytyy mieluinen vaihtoehto jokaiselle, niin yksin matkaajalle kuin isommallekin porukalle. Vieraat voivat rentoutua yksityiskäyttöön varattavissa saunoissamme tai nauttia huonepalvelusta uniikeissa huoneissamme. Vastaanoton henkilökunta palvelee vieraitamme vuorokauden ympäri.

Ravintola Arthur tarjoilee runsasta ja herkullista aamiaista, monipuolista buffet-lounasta ja arki-iltaisin vaihtuvia bistrolistan annoksia, joista löytyy mieluinen vaihtoehto vaativampaankin makuun.

Member+ jäsenetuna saat 10% alennuksen majoituksen joustavasta hinnasta sekä 10% alennuksen bistrolistan ruoka-annoksista 1-4 hengelle.

Etuhintaisen majoituksen voi varata etukoodilla verkkosivuiltamme https://www.hotelarthur.fi/ tai puhelimitse tai sähköpostitse, reception@hotelarthur.fi tai 09 173441.

Bistroetu voimassa bistron aukioloaikoina. Aukioloajat voi tarkistaa nettisivuiltamme https://www.hotelarthur.fi/ravintola/bistro-2/. Edun voi lunastaa etukoodilla ravintolaan saavuttaessa tai pöytävarausta tehdessä.

Etukoodin löydät Hyödynä etu-napista.

Edut ovat voimassa toistaiseksi.

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä