Hotel Katajanokka

Moderni lifestyle-hotelli, jossa kodikas tunnelma ja sydämellinen vieraanvaraisuus hurmaavat sinut historiallisessa vankilamiljöössä

Moderni lifestyle-hotelli, jossa kodikas tunnelma ja sydämellinen vieraanvaraisuus hurmaavat sinut historiallisessa vankilamiljöössä – vain kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta.

Hotellin tiiliseinien suojassa sinua kutsuvat majoittumaan viihtyisät huoneemme, jotka on suunniteltu laadusta tinkimättä, vanhan vankilarakennuksen historiaa kunnioittaen. Liki metrin paksuiset seinät ja ääntä eristävät ikkunat takaavat rauhalliset yöunet.

Tunnelmallinen Ravintola Linnankellari tarjoilee herkullista suomalais-skandinaavista lähi- ja luomuruokaa sesongin parhaista raaka-aineista. Ravintolan parhaat antimet ovat luonnollisesti saatavilla myös hotellihuoneeseesi.

Kesäaikaan tiilimuurien ympäröimä, viihtyisä Terassi Linnanpiha tarjoilee grillattuja herkkuja, rentoa livemusiikkia ja leppoisaa fiilistä sekä tietysti viilentävät virvokkeet.

 

Primehotels tarjoaa member+ etuna erikoishintaista majoitusta Hotel Katajanokalla:

Majoitus alk: 141€

Hinta sisältää: aamiaisen, WiFi:n, kuntosalin käytön ja saunan viikonloppuaamuisin.
Varaukset suoraan hotelliin joko sähköpostitse/puhelimitse tai hotellin nettisivujen kautta.

Akava ry:n Member+ hintaiset huoneet ovat varattavissa sekä työ- ja vapaa-ajan matkustukseen että vieraiden majoitukseen. Yli 8 huoneen ryhmävaraukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti.
Etuhinta on voimassa saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden rajoittaa etuhinnan saatavuutta.

Primehotelsin keskittämisasiakkaana saatte myös -10 % alennuksen ravintolapalveluistamme max 4 hengen pöytäseurueelle. 

Hotel Katajanokka on Marriott Tribute Portflio hotelli, joten jokaisella yöpymisellä kerrytät myös Bonvoy pisteitä! Lue lisää: https://www.marriott.com/loyalty/member-benefits.mi

Alennuskoodin saat klikkaamalla Hyödynnä etu -linkkiä!

Hotellin yhteystiedot:
Hotel Katajanokka
, Merikasarminkatu 1 a, 00160 Helsinki
Puhelin:  09 686 450
Email: sales@hotelkatajanokka.fi
www.hotelkatajanokka.fi

Primehotels Oy on yksityinen suomalaisyritys, joka omistaa ja operoi korkeatasoisia hotelleja ympäri Suomen. Mieluummin kuin hotelliketju, olemme ketju hotelleja. Jokainen hotellimme on itsenäinen, persoonallinen ja uniikki yksikkönsä – niin puitteiltaan kuin palveluiltaan. Meitä yhdistää aito intohimo vieraanvaraiseen palveluun. Meillä ei ole asiakkaita, vaan vieraita, joita palvelemme sydämellisesti, yksilöllisesti ja ammattitaidolla.

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä