Hotel Oscar

Maailman sydämellisimmän palvelun hotelli Varkauden keskustassa

Maailman sydämellisimmän palvelun hotelli Varkauden keskustassa, joka on maankuulu persoonallisesta ja yksilöllisestä vieraanvaraisuudestaan. Varkauden keskellä sijaitsevassa Hotel Oscarissa on erinomainen ravintola, mukavat huoneet ja mutkaton palvelu.

Kun yövyt Hotel Oscarissa, voit kuntoilla hotellin kuntohuoneessa ja rentoutua sen jälkeen hotellin saunassa. Hotellin ravintolassa voit nauttia hyvän aterian tai pistäytyä drinkille. Hotellin yhteydessä on konferenssi- ja konserttisali Warkaus-Sali ja Varkauden uimahalli Ilopisara sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellista. Jos haluat lähteä ulkoilemaan, luontopolku sijaitsee vain puolen kilometrin päässä hotellista. Kävelymatkan päästä löytyvät myös kaupungin museot sekä Varkauden teatteri. Meille ovat lemmikitkin tervetulleita!

Oscar’s Bar & Dinner tunnetaan loistavasta pihvivalikoimastaan, herkullisista kastikkeistaan ja muista laavakivigrillin grilliherkuista. Nauti huolella valmistettu ateria hotellimme rennossa ravintolassa tai pistäydy lasillisella hotellimme viihtyisässä pubissa. Aamuisin valmistamme runsaan aamiaisen erityisen huolella ja varmistamme näin hyvän alun päivällesi.

Primehotels tarjoaa member+ etuna erikoishintaista majoitusta Hotel Oscarissa:

Majoitus alk: 99€

Hinta sisältää: aamiaisen, saunan ja kuntoiluhuoneen käytön sekä WiFi:n. Varaukset suoraan hotelliin joko sähköpostitse/puhelimitse tai hotellin nettisivujen kautta.

Akava ry:n Member+ hintaiset huoneet ovat varattavissa vapaa-ajan matkustukseen. Ryhmävaraukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Etuhinta on voimassa saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden rajoittaa etuhinnan saatavuutta.

Primehotelsin keskittämisasiakkaana saatte myös -10 % alennuksen ravintolapalveluistamme max 4 hengen pöytäseurueelle.

Alennuskoodin saat klikkaamalla Hyödynnä etu -linkkiä!

Hotellin yhteystiedot: Hotel Oscar, Kauppatori 4, 78250 Varkaus Puhelin: 0293 200 520 Email: hotel@hoteloscar.fi www.hoteloscar.fi

Voimassa 31.12.2021 asti.

Kaikissa hotelleissa Prime Guest-huone (Katajanokalla Classic-huone). Etuhinta sisältää aamiaisen. Lisämaksusta Superior Class -huone +10 euroa/huone/vrk

Varaukset suoraan netistä Akavan omalla jäsenkoodilla. Näytettävä jäsenkorttia sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Primehotels Oy on yksityinen suomalaisyritys, joka omistaa ja operoi korkeatasoisia hotelleja ympäri Suomen. Mieluummin kuin hotelliketju, olemme ketju hotelleja. Jokainen hotellimme on itsenäinen, persoonallinen ja uniikki yksikkönsä – niin puitteiltaan kuin palveluiltaan. Meitä yhdistää aito intohimo vieraanvaraiseen palveluun. Meillä ei ole asiakkaita, vaan vieraita, joita palvelemme sydämellisesti, yksilöllisesti ja ammattitaidolla.

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä