Hotel Rantapuisto

Aito suomalainen design-hotelli, joka inspiroi, rentouttaa ja voimaannuttaa – keskellä kauneinta merellistä Helsinkiä

Aito suomalainen design-hotelli, joka inspiroi, rentouttaa ja voimaannuttaa – keskellä kauneinta merellistä Helsinkiä, parasta suomalaista muotoilua ja hyväntuulisinta palvelua. Valtavista ikkunoista avautuu esteetön näkymä lähiluontoon ja merelle. Matkaa Helsingin keskustasta on silti vain pieni tovi.

Hotel Rantapuistossa voit majoittua valoisiin huoneisiimme tai yhteen suuremmista huoneistoistamme. Osaan huoneista on mahdollista majoittaa myös lemmikkieläin. Luonnonkauniissa Rantapuistossa nautit tyylikkäissä puitteissa kotimaisesta designista, rentoudut merenrantakävelyllä tai pulahtamalla mereen aamu-uinnille omalta rannaltamme. Myös rantasauna on vuokrattavissa yksityiseen käyttöön.

Ravintola Rantapuiston à la carte -lista tarjoaa suomalaista ruokaa pientuottajatiloilta ja lähialueelta unohtamatta kansainvälisiä klassikkoja. Tunnelmaa luo takassa räiskyvä tuli ja suurista ikkunoista aukeaa upea näkymä Itämerelle. Kesäaikaan voit nauttia ruokasi myös terassilla, jonka kesäkeittiössä keittiötiimimme grillaa kauden herkkuja.

Lobby Bar tarjoilee virvoitusjuomia, erikoiskahveja, laadukkaita viinejä sekä pientä naposteltavaa. Perheen pienemmille jäätelöbaarin valikoima.

Kesäaikaan aurinkoiset terassimme palvelevat huikeissa näkymissä Itämeren rannalla. Ravintolan terassilla tarjoillaan kauden herkkuja ja Lobby Barin terassi palvelee pikkusuolaisen nälkäisiä – raikkaiden juomien kera.

Primehotels tarjoaa member+ etuna erikoishintaista majoitusta Hotel Rantapuistossa:

Majoitus alk: 99€

Hinta sisältää: aamiaisen, WiFi:n ja paikoituksen. Varaukset suoraan hotelliin joko sähköpostitse/puhelimitse tai hotellin nettisivujen kautta.

Akava ry:n Member+ hintaiset huoneet ovat varattavissa vapaa-ajan matkustukseen. Ryhmävaraukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Etuhinta on voimassa saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden rajoittaa etuhinnan saatavuutta.

Primehotelsin keskittämisasiakkaana saatte myös -10 % alennuksen ravintolapalveluistamme max 4 hengen pöytäseurueelle.

Alennuskoodin saat klikkaamalla Hyödynnä etu -linkkiä!

Hotellin yhteystiedot: Hotel Rantapuisto, Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki Puhelin: 0293 200 440 Email: reception@rantapuisto.fi www.rantapuisto.fi

Voimassa 30.4.2021 asti.

Kaikissa hotelleissa Prime Guest-huone (Katajanokalla Classic-huone). Etuhinta sisältää aamiaisen. Lisämaksusta Superior Class -huone +10 euroa/huone/vrk

Varaukset suoraan netistä Akavan omalla jäsenkoodilla. Näytettävä jäsenkorttia sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Primehotels Oy on yksityinen suomalaisyritys, joka omistaa ja operoi korkeatasoisia hotelleja ympäri Suomen. Mieluummin kuin hotelliketju, olemme ketju hotelleja. Jokainen hotellimme on itsenäinen, persoonallinen ja uniikki yksikkönsä – niin puitteiltaan kuin palveluiltaan. Meitä yhdistää aito intohimo vieraanvaraiseen palveluun. Meillä ei ole asiakkaita, vaan vieraita, joita palvelemme sydämellisesti, yksilöllisesti ja ammattitaidolla.

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä