Hotel Sveitsi

Hotel Sveitsi on elämyshotelli keskellä Etelä-Suomen kauneinta sekä monipuolisinta matkailu- ja vapaa-ajanaluetta

Hotel Sveitsi on elämyshotelli keskellä Etelä-Suomen kauneinta sekä monipuolisinta matkailu- ja vapaa-ajanaluetta – vain vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Sveitsin aktiviteetit tarjoavat jokaiselle jotakin. Tarjolla on monipuolinen kirjo aktiviteetteja ja palveluita kaiken ikäisille luonnonystäville, liikkujille ja ainutlaatuisia elämyksiä etsiville. Hotellin kanssa saman katon alta löydät SuperPark sisäliikuntapuiston, elokuvateatterin, liikuntakeskuksen, pakohuonepelejä ja kauneushoitolan. Aivan hotellin vieressä sijaitsevassa uimalassa on useita sisä- ja ulkoaltaita laajoine viheralueineen, terapia- ja poreallas, saunat ja kahvila. Hotellivieraat pääsevät Sveitsin uimalaan veloituksetta. Hotellin välittömässä läheisyydessä on myös ulkoseikkailupuisto vaijeriliukuineen ja monipuoliset luonnonpuiston ulkoilureitit lähtevät suoraan hotellin ovelta.

Hotel Sveitsin ravintoloissa panostamme lähiruokaan ja kotimaisiin raaka-aineisiin. Suosimme laadukkaita, vastuullisesti ja luonnonmukaisesti kasvatettuja raaka-aineita, joista valmistamme konstailemattomia mutta herkullisia annoksia moneen makuun. Tarjolla on niin helppoa seurusteluruokaa koko perheelle kuin hienostuneita ateriaelämyksiä vaativaankin makuun.

Primehotels tarjoaa member+ etuna erikoishintaista majoitusta Hotel Sveitsissä:

Majoitus alk: 119€

Hinta sisältää aamiaisen, WiFi:n, paikoituksen sekä kuntosalin ja uimalan käytön. Varaukset suoraan hotelliin joko sähköpostitse/puhelimitse tai hotellin nettisivujen kautta.

Akava ry:n Member+ hintaiset huoneet ovat varattavissa vapaa-ajan matkustukseen. Ryhmävaraukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Etuhinta on voimassa saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden rajoittaa etuhinnan saatavuutta.

Primehotelsin keskittämisasiakkaana saatte myös -10 % alennuksen ravintolapalveluistamme max 4 hengen pöytäseurueelle.

Alennuskoodin saat klikkaamalla Hyödynnä etu -linkkiä!

Hotellin yhteystiedot: Hotel Sveitsi, Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää Puhelin: 0293 200 420

Email: reception@hotelsveitsi.fi www.hotelsveitsi.fi

Voimassa 31.12.2021 asti.

Kaikissa hotelleissa Prime Guest-huone (Katajanokalla Classic-huone). Etuhinta sisältää aamiaisen. Lisämaksusta Superior Class -huone +10 euroa/huone/vrk

Varaukset suoraan netistä Akavan omalla jäsenkoodilla. Näytettävä jäsenkorttia sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Primehotels Oy on yksityinen suomalaisyritys, joka omistaa ja operoi korkeatasoisia hotelleja ympäri Suomen. Mieluummin kuin hotelliketju, olemme ketju hotelleja. Jokainen hotellimme on itsenäinen, persoonallinen ja uniikki yksikkönsä – niin puitteiltaan kuin palveluiltaan. Meitä yhdistää aito intohimo vieraanvaraiseen palveluun. Meillä ei ole asiakkaita, vaan vieraita, joita palvelemme sydämellisesti, yksilöllisesti ja ammattitaidolla.

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä