Hotelli Haikon Kartano & Spa

Hotelli Haikon Kartano & Spa – monipuolinen kartano-, kylpylä- ja kongressihotelli sijaitsee kauniin kartanopuiston keskellä, meren rannalla Porvoossa. Tule Haikon Kartanoon nauttimaan aurinkoisesta palvelusta, korkeatasoisesta gastronomiasta, kartanotunnelmasta ja hemmottelevista palveluista. Haikko sijaitsee Helsingistä reilun ½ tunnin ajomatkan päässä ja Porvoon vanhaan kaupunkiin on matkaa n. 5 kilometriä. Ajo-ohjeet ja liikenneyhteydet tarkemmin kotisivuiltamme.

Toimintaamme on tehostettu vastaamaan turvallisuus- ja hygieniaohjeita niin hotellissa, ravintoloissa, kongressikeskuksessa kuin kylpylässämmekin. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja teemme tarvittaessa muutoksia toimintaamme. Haikon toimenpiteisiin Koronaviruksen ehkäisemiseksi voi tutustua täällä

MAJOITUSEDUT
Kylpylähotellissa alk. 118 €/huone
Kartanohotellissa alk. 208 €/huone

Majoitushinta sisältää buffetaamiaisen Kartanossa, 1 x sisäänpääsy Kylpylään (kylpylävierailu 1,5 tuntia /majoitusvuorokausi, ajanvaraus ennakkoon) sekä maksuttoman Internet-yhteyden ja pysäköinnin. Kartanossa lisäksi Butler-palvelu ja erikoisaamiainen.

RELAX CENTER HAIKKO MANOR & SPA HOITOETU
Relax Center Haikko Manor & Spa tarjoaa jäsenetuna -10% alennuksen ma-pe voimassaolevasta hoitohinnastosta. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

Lisätietoa hoidoista ja hinnasto https://relaxcenter.fi/

Lisätietoa, sekä varausohjeet löydät hyödynnä etu -napista

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä