Iitti Golf | Hotel Radalla

Golf- ja majoituspaketti golfautolla etuhintaan!

Iitti Golf tarjoaa yhteistyössä Hotel Radalla:n kanssa Member+ käyttäjille golf- ja majoitusedun. Tule viettämään laatuaikaa golfin sekä muiden aktiviteettien parissa ja rentoutumaan Hotel Radalla:n kotoisissa puitteissa.

Pakettihinta sisältää pelikierroksen Iitti Golfissa, golfauton vuokran pelikierrokselle ja majoittumisen Hotel Radalla (1 yö). Hotellimajoittumiseen sisältyy aamiainen ja rantasaunan käyttö.

Hinta kahdelta henkilöltä 191€ /2hlö.

Hinta yhdelle henkilölle (yhden hengen huoneessa) 148€ /hlö.

Tarjous on voimassa 1.5.2021 – 1.10.2021

Löydät etukoodin ja ohjeet varaukseen klikkaamalla Hyödynnä etu -nappia (edellyttää kirjautumista).

——-

Iitti Golfin upea, 18-reikäinen Niskaportin kenttä sijaitsee kauniissa maalaismiljöössä, Kirkko- ja Urajärven välisellä kannaksella. Kenttä sijaitsee Niskaportin tilan mailla, jolta löytyy historiaa aina 1600-luvulle saakka. Kentän on suunnitellut Lassi-Pekka Tilander, suunnittelun lähtökohtana oli tehdä mahdollisimman miellyttävä kenttä kaiken tasoisille pelaajille. Väylien nykyaikainen muotoilu tuo sopivaa haastetta peliin.

Hotel Radalla on Iitin Urajärven rannalla, Radansuun kylässä, sijaitseva loma-, kokous- ja virkistyskohde. Hotel Radalla tarjoaa mutkatonta majoitusta hotellissa, maittavaa aamiaista tukeutuen paikallisiin raaka-aineisiin, rentouttavia virkistyspalveluja sekä ikimuistoisia juhlia. Hotellin arvot perustuvat paikallisuuteen ja alueen luontoon; ympäröiviin metsiin, järveen, niittyihin ja peltoihin.

Iitin kirkonkylällä, aivan hotellin ja golfkentän kupeessa voit nauttia myös muista lähiseudun aktiviteeteista kuten suppailusta, luontopolusta, kesäteatterista…

——

Iitti Golf

Iitintie 684 47400 Kausala

caddiemaster@iittigolf.com

0291700757

Hotel Radalla

Uimarintie 10 47400 Kausala

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä