Iitti Golf | Lahden Golf | Hotel Radalla

Kahden kentän golf- ja majoituspaketti!

Iitti Golf tarjoaa yhteistyössä Lahden Golfin ja Hotel Radalla:n kanssa Member+ käyttäjille kahden kentän golf- ja majoitusedun. Tule viettämään laatuaikaa golfin sekä muiden aktiviteettien parissa ja rentoutumaan Hotel Radalla:n kotoisissa puitteissa.

Pakettihinta sisältää pelikierroksen Iitti Golfissa, pelikierroksen Lahden Golfissa ja majoittumisen Hotel Radalla (1 yö). Hotellimajoittumiseen sisältyy aamiainen ja rantasaunan käyttö.

Hinta kahdelta henkilöltä 229€ /2hlö. sis alv.

Hinta yhdelle henkilölle (yhden hengen huoneessa) 147€ /hlö. sis alv.

Tarjous on voimassa 1.6.2020 – 30.9.2020, pois lukien 6.-14.7.2020

Löydät etukoodin ja ohjeet varaukseen klikkaamalla Hyödynnä etu -nappia (edellyttää kirjautumista).

VARAUSOHJEET

Varaaminen ja lisätietoja: caddiemaster@iittigolf.com /0291700757 (0,44€ /min + ppm) Mainitsethan varatessasi varauskoodin.

——-

Iitti Golfin upea, 18-reikäinen Niskaportin kenttä sijaitsee kauniissa maalaismiljöössä, Kirkko- ja Urajärven välisellä kannaksella. Kenttä sijaitsee Niskaportin tilan mailla, jolta löytyy historiaa aina 1600-luvulle saakka. Kentän on suunnitellut Lassi-Pekka Tilander, suunnittelun lähtökohtana oli tehdä mahdollisimman miellyttävä kenttä kaiken tasoisille pelaajille. Väylien nykyaikainen muotoilu tuo sopivaa haastetta peliin.

Lahden Golfin 18-reikäinen Mestari kenttä on kauniiseen ja vaihtelevaan metsämaastoon sijoitettu. Se on omiaan harjaannuttamaan järkevään sijoituspeliin sekä tuloksen kannalta tärkeisiin lähestymislyönteihin. Kentältä löytyy komeita par 5 -väyliä, joista mikä tahansa kenttä voisi olla ylpeä. Mottona Lahden Golfissa pelaamiselle on: ”Unohda huolet – nauti pelaamisesta”

Hotel Radalla on Iitin Urajärven rannalla, Radansuun kylässä, sijaitseva loma-, kokous- ja virkistyskohde. Hotel Radalla tarjoaa mutkatonta majoitusta hotellissa, maittavaa aamiaista tukeutuen paikallisiin raaka-aineisiin, rentouttavia virkistyspalveluja sekä ikimuistoisia juhlia. Hotellin arvot perustuvat paikallisuuteen ja alueen luontoon; ympäröiviin metsiin, järveen, niittyihin ja peltoihin.

——

Iitti Golf

Iitintie 684 47400 Kausala

caddiemaster@iittigolf.com

0291700757

Lahden Golf

Takkulantie 20 15230 LAHTI

Hotel Radalla

Uimarintie 10 47400 Kausala

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä