IL – Cryptic Cargo

Pakohuoneen jännitystä omalla kotisohvalla, nyt 10 % alennusCryptic Cargolta pelien hinnasta

Cryptic Cargo on suomalainen pakopeli-innovaatio, joka tuo escape room -pelien jännityksen mihin tahansa, vaikka mökille tai omalle kotisohvalle!

Cryptic Cargon siirrettävät escape room pelit soveltuvat niin pakopeleistä, mysteereistä ja jännityksestä kiinnostuneille, ja kaikille, jotka nauttivat monipuolisesta loogisesta ongelmanratkaisusta, tai esimerkiksi ristikoiden ja sudokujen täyttämisestä. Pakopeli vie mennessään, ja saa pelaajat unohtamaan arjen huolet ja jopa oman olinpaikan pelin ajaksi. Peli ei vaadi fyysistä suorittamista.

Pakopeli koostuu matkalaukusta, joka sisältää fyysiset esineet täysiveriseen pakopelielämykseen, ja sovelluksesta, joka tuo peliin kaiken muun tarvittavan: mm. helpot ohjevideot, muuttuvan äänimaailman, ajastimen ja interaktiivisia tehtäviä. Peli varataan itselle sopivaksi määräksi päiviä, ja se noudetaan noutopisteestä ja palautetaan varauksen jälkeen. Monilla paikkakunnilla on saatavilla myös kotiinkuljetus!

Peli on helppokäyttöinen, eikä ennen peliä tarvitse tehdä valmisteluja tai tutustua konseptiin etukäteen. Pelin pelaamiseen tarvitsee vain pöydän, jolle asetella peliesineet.

Nyt saat 10 % alennuksen Cryptic Cargolta pelien hinnasta pääkaupunkiseudulla, Keski-Uudellamaalla, Tampereella, Turussa, Raumalla ja Porissa!

Voit tarkistaa alennuksen tarjoavat toimipisteet osoitteesta www.crypticcargo.com/fi/fi/ilrykumppanit/

Ilmoita varauksesi yhteydessä koodi Ilry2021

Etu on voimassa vuoden 2021 loppuun.

Tarjous on voimassa vuoden 2021 loppuun asti.

keyboard_arrow_down