IL – Lomahuoneistot ja mökit

Sivustolta löydät useita akavalaisille varattavissa olevia mökkejä. Insinööriliiton jäsenet saavat osasta lomahuoneistoista ja mökeistä 30-40 % alennuksen listahinnoista. Mökkejä on eri puolilla Suomea ja osaan alennuksen saa vain tiettyinä ajankohtina. Löydät kaikki lomamökit- ja huoneistot ja varausohjeet Member+ -sivustolta erillisinä etuina. Alta löydät tiedot alennuksen piiriin kuuluvista mökeistä.

Vierumäki:

Kahden huoneiston paritalo Vierumäen alueella, Huoneistossa on majoitustilaa 6 henkilölle, kaksi makuuhuonetta ja parvi.

Varaukset Member+ -sivuston kautta, Insinööriliiton jäsenet saavat 40 % alennuksen automaattisesti kirjautumalla -sivustolle. Insinööriliiton jäsenet pääsevät varaamaan Vierumäen lomahuoneistot kuukautta ennen muita akavalaisia, eli seitsemän kuukautta ennen loman alkua

Kopparö:

Kaksi lomamajaa Tammisaaren Skåldön saarella, rauhallisella Kopparön alueella. Kopparö 21 –lomamajassa on majoitus 8 henkilölle ja Kopparö 32 –lomamajassa 6 henkilölle.

Varaukset Member+ -sivuston kautta, Insinööriliiton jäsenet saavat 40 % alennuksen automaattisesti
kirjautumalla sivustolle. Insinööriliiton jäsenet pääsevät varaamaan Kopparön lomahuoneistot kuukautta ennen muita akavalaisia, eli seitsemän kuukautta ennen loman alkua.

Ruska-Ruka:

Viihtyisässä mökissä on majoitustilaa 12 henkilölle, iso tupa ja hyvin varusteltu keittiö sekä sauna. Insinööriliiton jäsenet saavat listahinnoista 30 prosentin alennuksen kesäkautena ja hiihdä halvalla -kausina.

Alennuksen saa vain ilmoittamalla jäsennumeron varauksen yhteydessä.

 

 

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä