IL – Porukassa.fi yhteiskilpailutus

Tule mukaan säästämään yhteishankintojen avulla

FriendsIn Oy on joukko-ostamisen edelläkävijä, joka tarjoaa säästöä yhteishankinnan keinoin. Yhtiön lanseeraama Porukassa.fi -alusta on uusi tapa kilpailuttaa palveluita. Siinä liiton jäsenet kootaan yhteen ja tehdään oma yhteiskilpailutus.

> Yhdessä ostamalla saat tuotteet ja palvelut edullisemmin

> Ilmoittautuminen on ilmaista eikä se sido ostokseen

> Paikallinen, mutta valtakunnallinen

> Huoleton ratkaisu, määräaikaisen palvelun yhteishankinta uudistetaan automaattisesti

> Porukassa on voimaa – Mitä enemmän osallistujia, sitä edullisempi palvelu

Sähkösopimusten kilpailutus

Kilpailutetaan sähköenergia porukalla!
Ilmoittautumalla olet mukana mahdollisimman edullisen sähkösopimuksen kilpailutuksessa. Kilpailutuksessa on mukana useita valtakunnallisia sähköyhtiöitä, joilla on resurssit palvella isoja asiakasryhmiä kerralla. Kyseessä on 24 kuukauden määräaikainen sähkösopimus yksiaikamittauksella ja kilpailutus uusitaan sopimuskauden lopulla automaattisesti. Tämä tarkoittaa markkinoiden edullisinta palvelua myös jatkossa ilman huolta.

Ilmoittautumisaika

Kilpailutukseen voi osallistua 1.3.-31.5.2021.. Sen jälkeen tehtävät uudet kilpailutukset ilmoitetaan erikseen.

Ilmoittautuminen kilpailutuksiin ja lisäohjeet: hyödynnä etu painikkeesta.

Palvelun käyttö on maksutonta eikä ilmoittautuminen sido ostokseen, vaan saat itse päättää, lähdetkö kilpailutettuun hankintaan mukaan.

Lisätietoa FriendsIn-yrityksestä: www.friendsin.fi

Operaattorikilpailutus

Voit samalla ilmoittaa halukkuutesi kilpailuttaa myös oman ja perheesi liittymät, sillä samaan aikaan on auki operaattorikilpailutuksen valmistelu. Kilpailutussivustolle kootaan liittymätiedot, jotta saadaan riittävästi painoarvoa operaattoreiden suuntaan.

Menneet kilpailutukset

Ensimmäinen sähkösopimusten kilpailutus päättyi 31.8.2020, toinen 31.12.2020 ja viimeisin 28.2.2021. Kaikki toivat osallistujilleen satojen eurojen säästön sopimuskaudelle laskettuna ja kaikki vain osallistumisen vaivalla.  Mikäli et ehtinyt viimeksi mukaan, liity nyt porukkaan 31.5.2021 mennessä!

keyboard_arrow_down