Ilosia Aikoja, Mielensäpahoittaja

Rajoitettu huipputarjous – Akavan jäsenille -50 %!

Teatteritaltiointi, jonka voi katsoa esimerkiksi tabletilta tai muulta päätelaitteelta, on Tuomas Kyrön kirjaan perustuva Ilosia Aikoja, Mielensäpahoittaja. Kansallisteatterin täysille saleille esitetyn näytelmän on dramatisoinut ja ohjannut Mika Myllyaho. Taltioitu esitys on sama kuin teatterissa, mutta se on monella kameralla kuvattu ja editoitu upeaksi katselukokonaisuudeksi.

Member+ tarjoaa yhteistyössä Storico Oy:n kanssa ainutlaatuisen edun: 50 ensimmäiselle teatterin ystävälle 30 päivän katseluoikeus vain 9 euron hintaan (normaalisti 18 euroa). Teatterissa – kun esitys vielä oli saatavilla – lipun hinta oli 38 euroa. Esitystä voi katsoa 30 päivän aikana rajoittamattomasti. Sähköpostivahvistuksessa löytyvät käyttäjätunnukset ja salasana. Etua on pyynnöstä jatkettu ja on lunastettavissa vielä 30.6.2018 asti.

Suomalainen teatteri on aina ollut aikaan ja paikkaan sidottu. Nyt katsoja voi päättää missä hän näytelmän katsoo: sohvalla, bussissa vai makuuhuoneessa. Samalla teatterille ja teatterin tekijöille syntyy täysin uutta ansaintaa.

Vesa Vierikko on ilmiömäinen pääosassa. Hän näyttää kaikki koomikon ja traagikon kykynsä”, kirjailija Tuomas Kyrö sanoo.

Member+ tarjoaa yhteistyössä Storico Oy:n kanssa ainutlaatuisen edun: 50 ensimmäiselle teatterin ystävälle 30 päivän katseluoikeus vain 9 euron hintaan (normaalisti 18 euroa). Teatterissa – kun esitys vielä oli saatavilla –  lipun hinta oli 38 euroa. Esitystä voi katsoa 30 päivän aikana rajoittamattomasti. Sähköpostivahvistuksessa löytyvät käyttäjätunnukset ja salasana.

”Niin minä mieleni pahoitin, kun sohvallesi jouduin.”

Nautinnollista teatterikokemusta!

Klikkaa Hyödynnä etu -linkkiä, jotta saat ohjeet edun lunastamiseksi PDF-tiedostona (Edellyttää kirjautumista member+ sivustolle).

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä