KAINO – Vastuullisesti valmistettuja suomalaisia vaatteita.

Kaikki normaalihintaiset neulevaatteet ja -asusteet KAINOn verkkokaupassa -10 % alennuksella kesäkuun 2019 ajan.

KAINO on suomalainen, ekologinen ja eettinen vaatemerkki, joka suunnittelee ja valmistaa kaikki tuotteensa Säkylässä, omassa neulomossaan ja ompelimossaan. Tuotteemme valmistetaan laadukkaista materiaaleista; luomu kampapuuvillasta ja pehmeästä, kutittamattomasta merinovillasta.

KAINO tunnistetaan etenkin luontoaiheisista kuvioistaan, mutta myös monipuolisista mallistoistaan. KAINOn neulevaatteet ovat monikäyttöisiä laatuvaatteita, joita muuntelet asustamalla helposti juhliin, töihin ja vapaa-ajalle. Neuleissamme leikkivät rinnakkain värit ja esittävät kuosit, sekä pelkistetymmät ja hillitymmät graafiset kuviot ja yksiväriset neuleet. Kaikkia KAINO-neuleita yhdistää ajaton laadukkuus ja monikäyttöisyys, sekä aikaa kestävät ekologiset ja eettiset materiaalit. Kesämalliston vaatteidemme ohut neulos & puhtaat luonnonmateriaalit tekevät neuleistamme hengittäviä ja keveitä. Ne ovatkin erinomaisia kesä- ja hellevaatteita.

Akavan jäsenet saavat nyt -10% alennuksen kaikista normaalihintaisista neulevaatteistamme ja -asusteistamme kesäkuun ajan alekoodilla. Alekoodin löydät hyödynnä etu-napista. Etu on voimassa myös tehtaanmyymälässämme Säkylässä jäsenkorttia näyttämällä.

Tutustu KAINOon ja kevään ja kesän mallistoomme, ja hyödynnä etusi!

https://shop.kaino.fi/

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä