Kiinteistömaailma

Oman välittäjä ja Tyytyväisyystakuu akavalaisille

Palvelulupaus pähkinänkuoressa

Oma välittäjä. Oleellinen osa onnistunutta kodinvaihtoa tai muuta asuntokauppaa on itselle paras ja sopivin kiinteistönvälittäjä. Jäsenetuna saat oman henkilökohtaisen välittäjän, joka hoitaa asuntokauppaasi liittyvät asiat ja räätälöi parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden Myynti- ja markkinointisuunnitelmamme avulla. Kerro, mitä tarvitset ja toivot. Aluejohtajamme valitsee sinulle toiveitasi parhaiten vastaavan LKV-tutkinnon suorittaneen kiinteistönvälittäjän.

Tyytyväisyystakuu. Emme vain lupaa vaan seisomme sanojemme takana. Asuntokaupan jälkeen pyydämme palautteen kokemuksestasi asiakkaana. Jos koet, ettei palvelu vastannut kaikilta osin luvattua tasoa, palautamme Tyytyväisyystakuuna sovitusta palkkiosta kiinteän perushinnan takaisin sinulle. Valitsemastasi palvelusta riippuen kiinteä perushinta on hinnaston mukaan 900 – 1500 euroa. Jos kanssasi on sovittu minimipalkkio, vähennys tehdään kuitenkin vain palvelupaketin minimihinnan ylittävästä palkkionosuudesta.

Saat hyödynnettyä edun ottamalla meihin yhteyttä klikkaamalla Hyödynnä etu -linkkiä (edellyttää kirjautumista sivustolle)

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä