Lakimiesliitto – Alma Talent -kirjat ja koulutus

Kaikista kirjoista -20 %

Alma Talent – kirjat ja koulutus

Kirjat -20 %

Lakimiesliiton jäsenet saavat kaikista Alma Talentin kustantamista normaalihintaisista kirjoista 20 %:n alennuksen.
Kerro jäsenyydestäsi rekisteröityessäsi verkkokaupan asiakkaaksi ja saat jäsenhinnat näkyviin kirjautumisen jälkeen. Siirry rekisteröitymiseen tai suoraan ostoksille Hyödynnä etu -linkistä.

Voit tilata myös asiakaspalvelustamme arkisin klo 8.15–16.00. Puhelin 020 4424100, sähköposti kirjat@almamedia.fi

Liiton opiskelijajäsenet saavat henkilökohtaisena etuna -40 % alennuksen Alma Talentin kustantamista normaalihintaisista lakikirjoista ja eripainoksista.

Seminaarit ja koulutukset -20 %

Lakimiesliiton jäsenet saavat -20 % alennuksen kaikista Alma Talent Eventsin normaalihintaisista seminaareista ja koulutuksista. Tutustu valikoimaan https://koulutus.almatalent.fi/. Jäsenedun saat ilmoittautumalla asiakaspalveluun arkisin klo 8.15–16.00. Puhelin 020 442 4110.

Koulutamme asiantuntijoita ja päättäjiä livenä ja verkossa. Koulutuksiimme osallistuu vuosittain yli 6 500 ammattilaista, joista 97 % suosittelisi koulutuksiamme myös kollegoilleen. Ajankohtaisimmat teemat ja alansa parhaat asiantuntijat – objektiivista tietoa, käytännönläheisiä case-esimerkkejä ja inspiraatiota kehittymiseen, aiheinamme muun muassa: ICT, HR, markkinointi, talous ja asiakaspalvelu.

 

keyboard_arrow_down