Lakimiesliitto – Elixia Online Training

Lakimiesliiton jäsenille maksuton Elixia Online Training -palvelu ja alennus kuntosalijäsenyydestä

Lakimiesliitto tarjoaa jäsenetuna maksuttoman Online Training -liikuntapalvelun. Online Training on verkkopohjainen harjoitussivusto, joka sisältää yli 120 erilaista liikuntatuntia meditaatiosta ja joogasta haastaviin lihaskuntotreeneihin. Harjoitusten kestot ja haasteellisuus vaihtelevat eri kategorioitten mukaan niille, jotka eivät ole aikaisemmin liikkuneet ja niille, jotka ovat jo kokeneita harrastajia. Palvelu sisältää myös lyhyitä taukoliikuntavideoita, joita voi hyödyntää työpäivän aikana.

Näin saat edun käyttöösi:
Saat palvelun maksutta käyttöösi tästä linkistä.

Syötä lomakkeeseen:
Työnantaja: Lakimiesliitto
Yrityskoodi: xencytoryl

Palvelu ei luo käyttäjälle tunnuksia ja salasanaa tai asiakkuussuhdetta Elixiaan, eikä palvelun käyttöönotto edellytä yhteystietojen luovuttamista. Voit kuitenkin halutessasi antaa yhteystietosi Elixian yhteydenottoa varten.

Kun olet syöttänyt palvelun työnantajatiedon ja yrityskoodin, pääset jatkossa palveluun suoraan tämän linkin kautta. Voit käyttää Online Training -liikuntapalvelua eri laitteilla, esimerkiksi tietokoneella tai tabloidilla. Ottaessasi palvelun käyttöön uudella laitteella, tulee työnantajatieto ja yrityskoodi syöttää uudelleen.

Huomioithan, että pääset maksuttomaan Online Training -palveluun vain Lakimiesliiton jakamien linkkien kautta. Palveluun ei siten kirjauduta Elixian yleisiltä verkkosivuilta eikä palvelun käyttö edellytä Elixian jäsenyyttä.

Online Training -palvelu on myös Lakimiesliiton perheenjäsenten käytettävissä maksutta! Kun perheenjäsen ottaa palvelun käyttöön, perheenjäsen syöttää työnantajaksi Lakimiesliitto perheenjäsen ja käyttää samaa yrityskoodia xencytoryl.

Palvelu toimii Edge-, Chrome- ja Safari-verkkoselaimilla.

-15 % alennus Elixian kuntosalijäsenyydestä
Lakimiesliiton jäsenet saavat 15 prosentin alennuksen Elixia liikuntakeskuksen jäsenyydestä. Etu koskee normaalihintaisia 12 kuukauden sopimuksia Elixian vanhoille ja uusille kuntosalijäsenille.

Hyödynnä etu helposti liittymällä jäseneksi tästä linkistä. Saat edun myös verkkokaupassa tai lähimmässä Elixia-keskuksessa käyttämällä etukoodia xencytoryl.

keyboard_arrow_down