Lifted.fi

Rakenna itsellesi uusi, terveellisempi elämäntyyli uudistetussa Lifted LIFESTYLE -verkkovalmennuksessa

Jo yli 20.000 suomalaista on osallistunut Liftedin digitaalisiin hyvinvointivalmennuksiin, joissa keskitytään rakentamaan luonnollisesta liikunnasta ja terveellisestä ruokavaliosta pysyvä osa osallistujien elämää. Valmennusalustalla Liftedin innostavat valmentajat sparraavat positiivisuudellaan sinua pysyvien tapamuutosten rakentamisessa.

Neljä viikkoa kestävä Lifted LIFESTYLE -verkkovalmennus uudistui kesän 2017 kynnyksellä. Jo ennestään tehokas valmennus on nyt entistä helpompi suorittaa ja se sopiikin erinomaiseksi kaveriksi esimerkiksi kesämökille tai matkoille. Valmennuksen sisältämien harjoitusten suorittamiseen tarvitset vain nurmikon tai joogamaton.

Kun sinä päätät investoida omaan hyvinvointiisi ja lähteä mukaan tähän energiseen valmennukseen, me lähetämme sinulle heti tunnukset verkkovalmennusalustallemme ja pääset aloittamaan heti. Tämän jälkeen saat valmentajiltamme joka aamu muistutuksen päivän ohjelmasta sähköpostiisi.

Uudistuksen kunniaksi Lifted LIFESTYLE -valmennus on tarjolla member+ -jäsenille hintaan 57€ (norm. 76€).

Valmennuksissamme on 100% tyytyväisyystakuu, jonka myötä saat rahasi takaisin, mikäli et ole täysin tyytyväinen. Tervetuloa mukaan!

Lifted LIFESTYLE on henkilökohtainen yksilövalmennus, eikä liity työyhteisöille tai liitoille tarjottuun Lifted WORK -valmennukseen

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä