Loimu – Lehtiedut

Loimun jäsenenä saat alennuksia alojemme keskeisistä julkaisuista!

Kemia-lehti

Lehtietuihin voisi kirjoittaa tarkemmin näin ja korjata linkin: Loimun jäsenille Kemia-Kemi-lehti on 69 euroa (normaalihinta 105 euroa).

Lue lisää osoitteesta https://www.kemia-lehti.fi/tilausasiat/

 

Ympäristö ja Terveys-lehti

Saat lehden tilaushinnasta 50% alennusta. Lehden keskeisiä aihealueita ovat ympäristötekniikka, ympäristöterveys ja ympäristönsuojelu sekä alan lainsäädännön kehitys, lisätiedot

http://www.ymparistojaterveys.fi/lehdet/ymparisto-ja-terveys-lehti/
Kirjoita lisätiedot kohtaan, että olet Loimun jäsen.

Metsäkustannuksen lehtiedut

Asiantunteva, sitoutumaton ja aina ajankohtainen Metsälehti on Suomen laajalevikkisin metsäalan julkaisu. Metsälehti ilmestyy 23 kertaa vuodessa sisältäen 15 Metsälehteä ja 8 Metsälehti Makasiinia. Metsälehti Makasiini on tilattavissa myös erikseen. Metsälehti – polku omaan metsään on metsänomistajien ykköslehti, joka tarjoaa hyötytietoa metsästä. Loimun jäsenenä saat Metsälehden tilauksesta 30 prosentin alennuksen. Lehden hinta on Loimun jäsenelle 108 euroa (normaalihinta 155 €).

Metsälehti Makasiini on 8 kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti. Metsälehti Makasiinissa on huomioitu etenkin uudet ja kaupunkilaiset metsänomistajat. Lehti johdattelee metsän omistajuuteen ja hoitoon monipuolisesti ja ymmärrettävästi. Jokaisessa numerossa on oma teemansa.

Loimun jäsenenä saat Metsälehti Makasiinin tilaushinnasta 50 prosentin alennuksen. Lehden hinta on Loimun jäsenelle 46 euroa (normaalihinta 92 €).

Metsäkustannuksen jäsenhintaisen tilauksen voit tehdä täällä: http://www.edutjasenelle.fi/loimu.

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä