Loma Espanjassa

Loma Espanjassa on kiinteistövälitykseen ja asuntojen vuokravälitykseen erikoistunut suomalaisomisteinen yritys. Tarjoamme täyden palvelun asunnonhankinnan sopivan asunnon etsinnästä sen ylläpitoon ja vuokraukseen. Tiimillämme on kokemusta Torreviejan alueelta vuodesta 1997 ja osaamista kiinteistövälityksen lisäksi myös asuntojen vuokrauksesta, ylläpidosta, kuntoarvioinnista sekä rahoituksesta. Näin voimme tarjoa käyttöösi monipuolisen osaamisen, jossa voimme huomioida asuntokaupan kaikki osa-alueet.

Meillä on Torreviejan ja Orihuela Costan alueella välityksessämme yli 90 vuokra-asuntoa ja teemme satoja lyhyt- ja pidempiaikaisia vuokrasopimuksia vuosittain. Uskallamme väittää, että tunnemme millainen asunto on hyvä vuokrakohde ja osaamme arvioida asunnon vuokrapotentiaalin.

Tarjoamme vuokravälityspalvelua myymiimme asuntoihin, joten yhteistyömme ei lopu kauppatapahtumaan vaan pikemminkin alkaa siitä.

www.lomaespanjassa.net

Harkitsetko asunnon hankintaa Espanjasta? Me autamme sinua hankkimaan luotettavasti asunnon ja vuokraamme sitä halutessasi eteenpäin.

Vuokratessasi asunnon kauttamme saat 25 €:n lahjakortin Harry´s Lounge and Kitchen-ravintolaan.

Ostaessasi uudiskohteen kauttamme saat 500 €:n lahjakortin sisustusliikkeeseen.

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä