Muut jäsenedut

Täysjäsenyyteen kuuluu lukuisa määrä etuja ja alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista, joita kehitämme jatkuvasti jäsenistömme toiveiden mukaan.

Esimerkkejä täysjäsenen muista eduista:

Risteilyedut

– Eri laivayhtiöt myöntävät alennusta Tradenomien jäsenille vapaa-ajan risteilymatkoista. Alennuksia tarjoavat Viking Line, Tallink Silja Oy ja Eckerö Line. Edut eivät koske ryhmämatkoja ja jäsenkortti tulee esittää varausta tehdessä sekä terminaalissa. Lisätietoja: tradenomi.fi/risteilyt.

Polttoaine-edut

– Tradenomien jäsenet saavat polttoainealennuksia St1-, Shell- ja Teboil-ketjuilta.

Lisätietoja: tradenomi.fi/muut_jasenedut.

Hyvinvointiedut

– Palkansaajien hyvinvointi ja terveys ry eli PHT tarjoaa työikäisille ja heidän perheillensä suunnattua 1. askel -hyvinvointijaksoja, jotka tukevat kohti terveellisempiä elämäntapoja ja hyvää oloa. Jaksoja on tarjolla ympäri Suomea sekä aikuisille kuin lapsille. Lisätietoa hyvinvointijaksoista ja sähköinen hakulomake osoitteessa pht.fi.

Koulutusedut

Tradenomien ja paikallisyhdistystemme koulutusten lisäksi yhteistyökumppanimme tarjoavat erilaisia kouluttautumismahdollisuuksia jäsenillemme.

Esimerkkejä koulutuseduista:

– Viopen ohjelmointikurssit:

Viope on ohjelmoinnin verkko-opetusvälineiden kehittämiseen erikoistunut yritys, joka tarjoaa mm. erilaisia ohjelmointikursseja. Jäsenenämme saat 20 %:n alennuksen kurssien normaalihinnoista.

-KauppakamariTieto-palvelu

Palveluun on koottu työssä tarvittava tieto 12 eri aihealueelta, kuten kirjanpidosta, verotuksesta, palkanlaskennasta ja työsuhdeasioista. Voit hankkia käyttöösi tarvitsemasi kokonaisuudet tai koko palvelun. 

Lisätietoa koulutuseduista: tradenomi.fi/muut_jasenedut

– TJS-Opintokeskus

TJS tarjoaa koulutusta liittojen työntekijöille sekä henkilöstön edustajille eli luottamusmiehille, työsuojeluvaltuutetuille ja yt-edustajille. Lisätietoja: tjs-opintokeskus.fi

Lehtiedut

– Tradenomien jäsenmaksuun kuuluu Tradenomi-lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Voit lukea lehden myös sähköisenä versiona osoitteessa tradenomi.fi/julkaisut

– A-Lehtien lehdet alennettuun hintaan. Lisätietoa osoitteessa tradenomi.fi/a-lehdet

– Kauppalehti opiskelijajäsenille maksutta neljän kuukauden ajaksi. Katso lisää: tradenomi.fi/opiskelijajasenyys

Tietopalvelut

– Tradenomien jäsenenä saat vuosittain ilmestyvän Tradenomien jäsentutkimuksen Tradenomi-lehden välissä alkuvuodesta. Lisäksi saat käyttöösi hyödyllisiä työelämään liittyviä oppaita ja muita tutkimuksia, jotka löydät sähköisessä muodossa osoitteesta tradenomi.fi/julkaisut

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä