Nikama Design

15% alennus verkkokaupasta!

Nikama Design valmistaa kansainvälisestikin palkittua designia, maailman pohjoisimmasta ja hienoimmasta Torniolaisesta jaloteräksestä, käsityönä Oulussa.

Maailman puhtaimmalla jaloteräksellä on pohjoisen sielu, ylpeä ja periksiantamaton. Sen valjastaminen vaatii omapäisyyttä ja rohkeutta -herkkyyttäkin. Mutta kun valo lopulta välkehtii työstetyn jaloteräksen pinnalla ja peilaa siihen katsojansa kuvan, silloin metalli palkitsee tekijänsä. Oikea muoto antaa sinnikkosielulle tarkoituksen; Nikama Designin tuotteissa se tukee omistajansa kosketusta ja kestää ikuisesti.

Nikama Designin omaleimainen muotokieli ammentaa aiheensa ihmisyydestä. Vaikka jaloteräs onkin luja, kylmä ja kova, tuotteissa hehkuu käsin tekeminen, aitous ja lämpö. Jokainen Nikama Designin tuote on kertomus sinnikkyydestä, intohimosta ja rohkeudesta. Näitä asioita toivomme tuotteidemme välittävän myös sinulle.

www.nikamadesign.fi

Nikama Design tarjoaa memberplus jäsenille 15% alennuksen verkkokauppansa tuotteista. Käytä etukoodia tilausta tehdessäsi. Etukoodin löydät hyödynnä etu-napista.

 

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä