Pikkusen parempi Pikku-Syöte

-15% alennus majoitushinnoista sekä -10% alennus hissilipuista!

Luontoon, liikuntaan ja hyvinvointiin keskittyvä Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte tarjoaa upeat puitteet monipuoliseen toimintaan ja rentoutumiseen tunturimaisemissa kaiken ikäisille.

Pikku-Syötteeltä on matkaa Syötteen kylään 2,5 km ja luontokeskukseen 6,5 km. Mikäli saavut Pikku-Syötteelle omalla autolla, pysäköit ilmaiseksi.

Hiihtoladut, 9 laskettelurinnettä, luonnon tarjoamat ulkoilumahdollisuudet sekä monipuolinen sisäaktiviteettitarjonta jousiammunnasta seinäkiipeilyyn takaavat onnistuneen loman myös perheen pienimmille. Rinteet ovat laskettavissa lähes suoraan hotellin ovelta ja varausteet voi vuokrata tarvittaessa paikan päältä. Keväällä Syötteen luontoon voi tutustua fatbiken (myös vuokrattavissa) selästä.

Hotellistamme löytyy 82 eritasoista huonetta monenlaisiin tarpeisiin; oli sitten kyseessä perheloma, ryhmämatka tai hemmottelureissu.

Hotellimme näköalaravintola Purossa voit nauttia sesongin mukaisen, monipuolisen aterian joko seisovasta pöydästä tai a la carte-listalta. Tarvittaessa ravintola Puron puitteet taipuvat suurempienkin seurueiden tarpeisiin. Ravintolassa on A-oikeudet.

Tervetuloa viihtymään ja virkistymään kauniisiin tunturimaisemiin Pikku-Syötteelle!

Pikku-Syöte tarjoaa Member+ käyttäjille -15% alennuksen majoitushinnoista ajalla 1.9.2020-28.2.2021 ja 1.5.-31.8.2021 sekä -10% alennuksen hissilipuista majoituksen yhteydessä. Alennus on huonekohtainen ja se on tarkoitettu vapaa-ajan matkoille.

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä