Rodeo – Kuvatoimisto

Parasta suomalaista kuvituskuvaa!

Yli 28 miljoonan kuvan kokoelma -25 %

Akavalaisena kuvitat paremmin kuin muut!

Kukapa ei haluaisi käyttää enemmän suomalaisia kuvituskuvia! Nyt niitä taiotaan akavalaisille kuvittelijoille eettiseen hintaan.

Member+:n kuvituskumppani Kuvatoimisto Rodeo tarjoilee yli 28 miljoonan kuvan valikoiman etuhintaan. Vaikka meiltä löytyy viljalti myös liikenne-, luonto- ja maaseutukuvaa, olemme erikoistuneet juuri kipeimmin tarvittuun ihmiskuvaan! Kokoelmassa on yli 75 000 suomalaista kuvaa ja Rodeon voitokas ja väsymättömästi kehuttu asiakaspalvelu tulee kaupan päälle.  

Muista, että etsimme kuva-aiheita kuvitusaiheisiisi ilmaiseksi!

Ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen kuvien jakaminen kollegoiden kanssa on äärimmäisen helppoa valopöytätoiminnon kautta. Voit myös etsiä aiheita valmiiksi kansioihisi eri teemojen alle – mikä olisi helpompaa! Ja jos tulee se kuuluisa tenkkapåå – Rodeon kuvasankarit rientävät apuun.

Miksi Rodeo?

  • olemme erikoistuneet juuri kipeimmin tarvittuun ihmiskuvaan
  • maksamme huomattavasti suurempia eli eettisempiä rojalteja edustamillemme kuvaajille kuin ulkomaiset microstock-kuvatoimistot
  • meiltä ostat verkkomaksun lisäksi myös laskulla
  • olemme suomalainen perheyritys, maksamme veromme Suomeen ja meillä on avainlippu!

 

Käyttämällä etukoodia Rodeon verkkokaupan kassalla saat kuvat aina 25 % alennuksella. Kuvat ilman alennusta 25 €/kpl (alv 0 %).

Etukoodin löydät hyödynnä etu-napista.

Verkkokauppaan linkki: https://rodeo.fi

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä