Samppalinnan Kesäteatteri

Samppalinnan Kesäteatteri on yksi Suomen suurimmista kesäteattereista ja sijaitsee keskellä Turkua Aurajoen rannan varrella. Teatteri tarjoaa katsojilleen ainutlaatuista tunnelmaa ja tunteita herättäviä esityksiä. Katettu katsomo vanhan tuulimyllyn kupeessa sekä vehreä ympäristö varmistaa viihtyvyyden.

Kesällä on hauskaa menoa tiedossa! Musikaalikomedia Naimakaupat Vegasissa -Honeymoon in Vegas!

Kesällä naimakaupat jotka ei ihan heti unohdu! Rooleissa mm. Veeti Kallio, Antti Lang, Reeta Vestman, Antti L.J Pääkkönen ja Marko Maunuksela! Tämä hauska ja säkenöivä Broadway -musikaali perustuu samannimiseen elokuvaan -Honeymoon in Vegas. Kaiken piti mennä hyvin : Jack vie Betsyn Las Vegasiin, ostaa sormuksen, vie vihille ja kaikki ovat tyytyväisiä. Mutta illan tultua mikään ei olekaan enää hyvin.

Casinon gangsteri iskee silmänsä hänen morsiameensa ja huijaa Jackin korttipöytään. Peliaddiktina Jack ei pysty vastustamaan kiusausta ja kohta hänellä ei ole enää morsianta eikä rahaa, kihlasormuksesta puhumattakaan! Jäljellä on vain äitivainajan sietämätön kummitus, jonka syytä alunperin koko sotku oli… Jack on kuitenkin valmis tekemään mitä tahansa saadakseen morsiamensa takaisin!

Kenellä on lopulta voittava käsi, kun panoksena on rakkaus?

Vauhtia, romantiikkaa, Vegas meininkiä ja hyvää musiikkia live-orkesterin tahdittamana!

Samppalinnan Kesäteatteri tarjoaa member+ jäsenille edun kesän musikaalikomediaan Naimakaupat Vegasissa!

Musikaalilippu sekä kahvi/tee + Vegas-leivos (vadelma-mascarbone L,G) yht. 38,50e/hlö (43,50e).

Etu voimassa esityspäiville:

ma 18.6 klo 18
ke 27.6 klo 14
ti 10.7 klo 18
ke 18.7 klo 18
ke 1.8 klo 14
to 16.8 klo 18

Samppalinnan Kesäteatteri
Paavo Nurmen puistotie 3, Turku
www.samppalinnanteatteri.fi

 

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä