Shareit Blox Car

Tienaa autollasi tai vuokraa muilta ajoneuvo edullisesti

Autojen vertaisvuokrauspalvelu Shareit Blox Car on autojen jakamiseen erikoistunut palvelu. Shareit mahdollistaa autojen vertaisvuokrauksen kaikki osapuolet huomioiden luotettavalla tavalla. Palvelu on rakennettu käyttäjäkokemus edellä – Shareit toimii yhteisvoimin autojen omistajien, vuokraajien ja palvelua välittävien tahojen kanssa.

Uskallanko vuokrata autoni?

Ensimmäisenä Suomessa, Shareit Blox Car –palvelu pystyy tarjoamaan autojen omistajille ja vuokraajille varta vasten autojen vertaisvuokraamiseen tarkoitetun vakuutuksen. Yhteistyössä vahinkovakuutusyhtiö If:n kanssa toteutettu Shareit-Turva on vuokrauskohtainen mielenrauhan tae ja tosipaikan turva. Shareit tarjoaa valmiin liiketoimintamallin ja teknisen toteutuksen autojen jakamista varten.

Autojen jakaminen on todellisuutta jo nyt ja yhä useampi voi vuokrata auton naapurikorttelistaan. Autojen jakamisen ajatus ei tunne maantieteellisiä tai alueellisia rajoja – palvelu toimii niin maaseudulla, liikekeskuksien yhteydessä kuin perheiden asutusalueilla. Tulevaisuudessa mahdollistamme myös yhdensuuntaiset matkat ja kimppakyydit.

Etu Member+ -jäsenille:

Vuokraa yhteiskäyttöauto ja säästä rahaa. Shareit Blox Car –palvelun avulla kuka tahansa Member+ jäsenistä voi tarjota vuokralle omaa autoaan tunti-, päivä- tai viikkokohtaisesti ja saada tällä toiminnalla itselleen lisäansaintaa. Samalla tarjoutuu mahdollisuus ei autoja omistaville jäsenille saada käyttöönsä edullisia vuokra –autoja asionti-, viikonloppu-, loma- tai mökkimatkoille.

Autoaan vuokralle tarjoava Member+ jäsen
saa kokonaisvuokratuotosta normaalin 70 % sijaan 75 % itselleen. Member+ jäsen, joka vuokraa käyttöönsä auton saa puolestaan 5 % alennuksen vahvistetusta varaushinnasta.

Shareit Blox Carin Member+ -etu ei ole yhdistettävissä muihin mahdollisiin Shareit Blox Carin etuihin tai alennuksiin

Klikkaamalla Hyödynnä etu -linkkiä avautuu pdf-ohjeet joilla varmistat itsellesi jäsenedun (vaatii kirjautumisen)

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä