Skipperi -veneet

100 € alennus voimassa olevasta kausimaksusta!

Ryhdy oman elämäsi kippariksi ja nauti huolettomasta veneilystä!

Oletko kiinnostunut veneilystä harrastuksena? Saat käyttöösi 177 täysin varusteltua venettä kuukausimaksulla yli 10 kaupungissa ja 25 satamassa. Voit olla myös aloitteleva veneilijä, koska Skipperi Akatemia ja käytännön koulutus sisältyy hintaan.

Lue lisää: https://www.skipperi.fi/fleet

Veneet ovat käytössäsi kauden 2021 ajan (1.5.-31.10.). Käytössäsi on kaksi varausta kerrallaan. Veneretkien määrää ei rajoiteta. Kaikki veneilyn kiinteät kustannukset ja veneiden ylläpito on sisällytetty kuukausihintaan. Maksat vain polttoaineen. Tarvitset veneilyn ja tankkaukseen vain puhelimen, sillä veneiden varaukset ja käyttö tapahtuu sovelluksella. 90 % palvelun käyttäjistä (2019 ja 2020) suosittelee palvelua ja ylistää palvelun helppoutta, vaivattomuutta ja hinta-laatu -suhdetta.

Etu oikeuttaa 100 € kerta-alennukseen voimassa olevasta kausimaksusta. Alennus aktivoituu tilausvaiheessa ja huomioidaan 5/2021 maksussa. Etu on voimassa rajoitetun ajan 31.3. asti uusiin tilauksiin. Rajoitettu paikkakuntakohtainen saatavuus.

Skipperi kehittää helppoja ja kestäviä tapoja tehdä veneilystä saavutettavaa ja edullista, jotta mahdollisimman moni voisi kokea ainutkertaisia kokemuksia vesillä.

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä