Sokos Hotels

15 % alennus kausittain vaihtuvista Sokos Hotelleista.

Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Kattava verkostomme tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiiviloman kuin hemmottelulomankin viettoon sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista. Sokos Hotelleja käytössänne yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa, sekä Sokos Hotel Viru Tallinnassa ja Pietarissa upeat Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky sekä Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen – Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme!

Tarjoamme 15 % alennuksen kausittain vaihtuvista Sokos Hotelleista liittojen jäsenten vapaa-ajan matkustukseen.

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassauna hotellikohtaisesti

 

Varaa huone www.sokoshotels.fi sivustolla varauskoodilla, jonka löydät hyödynnä etu napista. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.

Tarjous koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan vaihtuvissa Sokos Hotelleissa vuoden 28.2.2020 asti. Varaus on maksettava varauksenteon yhteydessä. Hinnasta S-Etukortilla Bonusta, ei muita alennuksia. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessa

Lisätietoa ja vaihtuvat tarjoukset Sokos Hotelleihin löydät hyödynnä etu-napista.

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä