Sport & Spa Hotel Vesileppis

Leppävirran Sport & Spa Hotel Vesileppis sijaitsee kauniin luonnon ympäröimänä Unnukka -järven rannalla, Viitostien kupeessa. Meillä pääset viettämään aktiivista, monipuolista ja rentouttavaa lomaa loistavien kulkuyhteyksien vieressä. Vesileppikseen on Varkaudesta 23 km ja Kuopiosta 55 km.

Hotellista löydät esimerkiksi ravintoloita, kylpylän, kuntosalin ja maanalaisen hiihtoareenan, jossa riittää lunta vuoden ympäri. Kauneushoitolassamme pääset nauttimaan ihanista kasvo-, jalka-, käsi- ja kehohoidoista sekä erilaisista hieronnoista.

Hotellin vierestä löydät jäähallin ja Vesileppis Areenaan, joka on varustettu monipuolisilla harrastusmahdollisuuksilla, kuten keilahallilla, urheiluhallilla ja kuntosalilla. Ympäristö on täynnä myös loistavia ulkoliikuntamahdollisuuksia tenniskenttineen, urheilukenttineen, lenkkeily- ja pyöräilyreitteineen sekä minigolf- ja frisbeegolf-ratoineen.

Tervetuloa viihtymään!

Etumme akavalaisille:

– Kylpylä aikuisten lippu 9 € (norm. 12 €)

– Kylpylä perhelippu 2 aikuista ja 2 lasta 25 € (norm. 30 €)

– Keilaus 16 €/rata/tunti (norm. 19-26 €/rata/tunti) ja hohtokeilaus 23 €/rata/tunti (norm. 25 €/rata/tunti) (Hohtokeilausta pe klo 20-22 ja la klo 16-22)

– Kesän keilaustarjous: 15 €/rata/tunti voimassa 1.5.-31.8.2018 Hohtokeilausta lauantaisin klo 16-19.

– Majoituspaketit: * su-to alk. 55 €/hlö/vrk jaetussa kahden hengen huoneessa * pe-la & juhlapyhät alk. 67,50 €/hlö/vrk jaetussa kahden hengen huoneessa, sisältäen majoituksen, aamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin käytön.

Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti.

Kylpylän ja keilauksen etuhinnan saa kassalla jäsenkorttia näyttämällä.

Majoitusvaraukset: www.vesileppis.fi tai suoraan hotellista myynti@vesileppis.fi tai 029 1700 170

Alennetun hinnan saat alennuskoodilla, jonka löydät hyödynnä etu napista.

Jäsenkortti esitettävä sisäänkirjautumisen yhteydessä.

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä