Deego – Asiantuntijat videolle!

Elämäsi konkreettisin videokurssi

Opi tekemään ammattilaistason videoita mobiililaitteillasi!

Video on vuoden 2020 suurin haaste vaikuttamisen ja asiantuntijoiden kehittämiselle. Kaikki tietävät, että sitä pitäisi tehdä – mutta resurssit ja osaaminen ovat usein este. Poistettaisiinko ne?

Tämä asiantuntijavideoiden verkkokurssi on järjettömän kompakti, ainutlaatuinen ja tähänastisen elämäsi konkreettisin videokurssi, jonka jälkeen osaat tuottaa laadukasta videota itse kännykällä ja muilla omilla laitteillasi, missä tahansa. Kurssi on jaarittelematon ja sisältää erittäin monipuolisesti esimerkkejä hyvistä ja huonoista kuvaustilanteista eri vuodenaikoina, jotta elämä olisi sinulle helpompaa.

HUOMIO! Toisin kuin muut, tämä kurssi on kuvattu mainosvideota myöten 95-prosenttisesti mobiililaitteilla, eli näet heti ja valehtelematta millaista materiaalia sinäkin voit tuottaa harjoittelemalla ja käyttämällä kurssilla opittuja tekniikoita. Jokaisen videon kohdalla sinulle kerrotaan selkeästi mitä laitteita kuvaukseen on käytetty.

Kurssi on Suomen kompaktein ja jaarittelemattomin ohjeistus seuraavista asioista:

  • – tarvittava ja toimivaksi testattu laitteisto
  • – valaistus
  • – äänen hyvälaatuinen nauhoitus
  • – editoinnin perusteet ja B-materiaali
  • – tuotantoprosessit ja sisällöt asiantuntijalle tai asiantuntijaorganisaatiossa.

Julkisen esiintymisen jälkeen mikään muu ei ole haastanut aikuista ammattilaista kuin video. Kokenutkin ammattilainen ja puhuja taantuu helposti vuosia taaksepäin ja jännittyy kuin viulunkieli joutuessaan kameran eteen, varsinkin jos on yksin tai hyvin pienen tiimin edessä. Tuntuu teennäiseltä, jännittää. Jälkeenpäin katsoessa suu mutristuu kun iho on harmaa tai keltainen, silmien ympärillä on Ranuan Pandoille paremmin istuva musta varjostus ja kaislikossa suhisee puhujan äänen ohella ilmastointia, viereisen huoneen kahvikuppia ja toimiston ohi ajavia autoja.

Vuosi 2020 muuttaa kaiken. Aikaisemmin on riittänyt blogitekstit, mutta enää se ei vetele. Vuoden 2020 aikana sinut haastetaan tuottamaan videota, koska kulutat sitä itsekin mieluummin kuin laajoja tekstejä. Aikaisemmin on riittänyt, että organisaatio on tuottanut muutaman videon vuodessa – yleensä tuotantoyhtiön avustuksella.

Vuonna 2020 sinusta tulee media, viimein. Tänä vuonna sinä opit tuottamaan omaa videota omilla laitteillasi, koska yleisösi on ymmärtänyt kolme asiaa:

  1. 1. Yleisö on jo ymmärtänyt, että laadun ei tarvitse olla elokuvatuotannon luokkaa vaan riittää, kun on hyvä ääni, hyvä valaistus ja järkevän tasainen kuva. Lisäyllätyksellisyydestä saat plussaa!
  2. 2. Yleisö on ymmärtänyt, että pituudet on lyhyitä. He eivät odota sinun käyvän koko asiaa edes läpi videollasi, vaan videon odotetaan toimivan esimerkiksi alustuksena ja kysymyksen asetteluna. Video tuottaa dialogia!
  3. 3. Yleisö on ymmärtänyt, että vakuuttava asiantuntija lähestyy häntä nyt kasvojensa kautta, yhdistäen autenttisemman presenssinsä muihin sisältötyyppeihin.

Videoinnin visionääri! Sinua kutsutaan jo infotiskillä. Tule lunastamaan oma kurssisi nyt akavalaiseen etuhintaan! Kurssin normaalihinta (197 €) Akavalaiset saavat kurssin hintaan 69 €

Etukoodin löydät hyödynnä etu -napista.

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä