Sudio Sweden

Tyyliisi sopivat premium-kuulokkeet

Sudio Sweden on ruotsalainen lifestylebrändi, jonka tyylissä yhdistyvät eleganssi ja laatu. Me uskomme, että kuulokkeet ovat pian kellojen tapaan jokapäiväinen asuste, joista tulee osa tyyliä. Kullanväriset yksityiskohdat, nahkainen suojakotelo ja muut materiaalivalinnat ovat valikoitu tarkasti täydentämään huoliteltua tyyliä ja asusteita, kuten koruja, kelloja ja vöitä.

Aloitamme suunnitteluprosessin aina määrittelemällä kokemuksen, jonka haluamme saavuttaa, ja sen pohjalta luomme ja kehitämme tekniset vaatimukset vastaamaan kokemusta. Suunnittelijamme on muotoillut jokaisen kuulokemallin huolellisesti kuluttajan mieltymykset huomioon ottaen. Ajaton muotoilu sopii joka tilanteeseen – kuuntelit sitten musiikkia matkalla töihin tai äänikirjaa aurinkoisena päivänä shortseissa ja pikeepaidassa. Tilanteesta ja paikasta riippumatta Sudio Sweden on tyylikäs kumppanisi.

Uusinta tekniikkaa hyödyntävät langattomat bluetooth-kuulokkeemme ja muut premium-mallit löydät osoitteesta: https://www.sudio.com/fi/

Member + -jäsenenä saat -15 % alennuksen kaikista Sudio Sweden -tuotteistaKlikkaa Hyödynnä etu, tee tilaus kotisivuillamme ja täytä alennuskoodi kassalla. Tarjoamme ilmaisen pikakuljetuksen Suomeen. Etu on voimassa toistaiseksi.

 

 

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä