Suomen Talotuote Oy / Suo acoustics

-10% alennus kaikista SUO acoustics tuotteista nettikaupan kautta tilattuna.

Rakennusten huoneakustiikan merkitys on kasvanut viimeaikoina. Erityisesti korkeat huonetilat ja suuri ikkunapinta-ala aiheuttaa akustisia ongelmia ääniaaltojen heijastuessa kovilta pinnoilta. Huonetiloissa kaiku ja seisovat aallot aiheuttavat epämukavaa melua, joka vaikuttaa jopa terveyteemme. Akustoinilla voimme helposti vaikuttaa viihtyvyyteen ja asuinmukavuuteen. SUO acoustics -akustiikkalevyt poistavat epämiellyttävää kaikua ja luovat luonnollisen hiljaisuuden erilaisiin tiloihin.

SUO Acousticsin akustiikkalevy ei ole vain äänenvaimentaja – se on viehättävä ja mielenkiintoinen sisustuselementti, joka rikkoo sisustuksen siloisuutta ja tuo luonnollista viihtyisyyttä tilaan. Akustiikkalevyt on valmistettu pintaturpeesta, joka mahdollistaa useita hyviä ominaisuuksia: leikattavuuden, hyvän kosteudensietokyvyn ja homehtumattomuuden, lämmöneristävyyden ja loistavan äänen absorbointikyvyn. SUO akustiikkalevyt ovat todistetusti terveellisiä ja keveydestään johtuen turvallisia ja helppoja kiinnittää.

SUO acoustics -sarjan kauniit kuosit ovat saaneet inspiraationsa suomalaisesta luonnosta. Ne tuovat suomalaisen luonnon uniikilla tavalla akustiseksi sisustustaiteeksi erilaisiin tiloihin; koteihin, kouluihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Voit yhdistellä SUO acoustics -kuosillisia levyjä myös yksiväristen levyjen kanssa, tai voit tilata levyn myös printattuna omalla kuvallasi.

Halutessasi parempaa ääniympäristöä valitse SUO acoustics!

Alennuksen voi lunastaa verkkokaupassa tilauksen yhteydessä syöttämällä etukoodinne ostoskorin ”Anna kuponkikoodi” -kenttään.

Etukoodin löydät hyödynnä etu-napista.

www.talotuote.fi/suo-acoustics

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä