Tradenomi 24/7

Tradenomi 24/7 on kokonaisuus, jonka alta löydät joukon kiinnostavia ja hyödyllisiä jäsenpalveluita, jotka ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden.

TRADENOMIITTI

Tradenomiitti on tradenomien oma kohtaamispaikka, josta löydät uusia näkökulmia työuralle ja jaat kokemuksia muiden tradenomien kanssa – olitpa sitten työurasi alkuvaiheessa etsimässä omaa suuntaa tai päätynyt jo oman alasi kirkkaimpien tähtien joukkoon.

Tradenomiitista saatat löytää juuri sinun unelmaasi elävän tradenomin ja voit myös jakaa omia kokemuksiasi helpottaaksesi kohti omaa unelmaansa pyrkivien matkaa. Tradenomiitti yhdistää myös työnhakijat ja työnantajat.

Tutustu palveluun: tradenomiitti.fi.

 

DIGIJURISTI

Digijuristi on sähköinen lakipalvelumme, joka vastaa yleisimpiin työsuhdekysymyksiin. Palvelu on tarkoitettu helpottamaan ja sujuvoittamaan asiointia työsuhteisiin liittyvissä juridisissa asioissa, mutta se ei korvaa henkilökohtaista asiointia työsuhdelakimiehen kanssa. 

Tutustu palveluun: digijuristi.tradenomi.fi.

 

OMA LUOTTAMUSMIES

Oma luottamusmies on sinulle, joka etsit tietoa työelämään liittyvissä kysymyksissä. Sivusto tuo luottamusmiehen palvelut kaikille toimialasta ja työpaikasta riippumatta.

Tutustu palveluun: http://www.omaluottamusmies.fi.

 

VIDEOKIRJASTO

Tradenomien videokirjasto tarjoaa yli 60 itseopiskeluvideota ja harjoitteita työelämään liittyvistä tärkeistä aiheista.

Videokirjastosta saat apua esimerkiksi työnhakuun, yrittäjyyteen, hyvinvointiin, oman uran suunnitteluun ja osaamisen tunnistamiseen.

Tutustu palveluun: https://www.urapalvelut.fi/tral/.

 

ASIOINTI

Sähköisessä asioinnissa voit hoitaa monia jäsenyyteesi liittyviä asioita. Tietojen päivitys onnistuu kätevästi ja voit myös esimerkiksi valita millaista viestintää haluat meiltä saada.

Tutustu asiointiin: asiointi.tradenomi.fi

Tutustu Tradenomi 24/7-palveluihin ”Hyödynnä etu” -linkin kautta!

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä