Matkustaja- ja tapaturmavakuutus

Tradenomien jäsenyyteen sisältyy kattava matkustaja- ja tapaturmavakuutus kaikkialla maailmassa

Jäsenyyteen sisältyy turva vapaa-ajan matka- ja tapaturmavahinkojen varalle.

Vakuutuksen numero on 201-2053933 ja sen avulla vakuutus on käytettävissä kaikkialla maailmassa. Vakuutettuina ovat jäsenet, joiden vakinainen kotipaikka on Suomessa. Vanhempiensa mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapset sekä isovanhempien mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapsenlapset sisältyvät vakuutukseen. Vakuutuskorvauksia voi kuitenkin hakea vain yhdestä vakuutuksesta, jos molemmat vanhemmat ovat Tradenomien jäseniä.

Matkustajavakuutuksesta korvataan matkan aikana syntyneen sairauden ja tapaturman aiheuttamia hoitokuluja ilman euromääräistä ylärajaa ja omavastuuta. Lisäksi vakuutuksesta korvataan Ifin hyväksymä kuljetus kotimaahan sairaus- ja kuolemantapauksissa sekä näiden aiheuttaman matkan peruuntumisesta, keskeytymisestä ja matkalta myöhästymisestä aiheutuvia ylimääräisiä kustannuksia.

Sairauden hoitokuluja korvataan korkeintaan 90 vuorokauden ajalta hoidon alkamisesta ja tapaturman hoitokuluja enintään kolmen vuoden ajalta tapaturman sattumisesta. Vakuutus on voimassa enintään 45 vuorokautta yksittäisen vapaa-ajan matkan alkamisesta. Jos matka kestää yli 45 vuorokautta, kysy vakuutusmahdollisuuksia If Vahinkovakuutusyhtiöstä.

Vakuutuksesta korvataan vapaa-aikana sattuneita tapaturmia, mikäli niitä ei korvata johonkin lakiin perustuen.

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä