Ura- ja koulutuspalvelut

Tral tarjoaa jäsenille paljon erilaisia ura- ja koulutuspalveluita

Tarjoamme jäsenillemme erilaisia ura- ja koulutuspalveluita.

Uravalmennus

Oletko jo kenties pidempään miettinyt, mitä tehdä seuraavaksi omalla urallasi? Oletko aikeissa lähteä työnhakuun, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Tuntuuko oman osaamisen tunnistaminen vaikealta? 

Näihin ja moniin muihin uraan ja työnhakuun liittyviin kysymyksiin saat vastauksia henkilökohtaisessa uravalmennuksessa, joka räätälöidään tarpeitasi ja tilannettasi vastaavaksi.

Tradenomiosaajien työpaikat

Tradenomit välittää veloituksetta työpaikkoja tradenomiosaajille, sekä harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja tradenomiopiskelijoille.

Selaa työpaikkailmoituksia sivuillamme: tradenomi.fi/rekrytointi.

Palkkaneuvonta

Tradenomien palkkaneuvonta voi auttaa sinua palkkatoiveesi määrittelyssä uutta työpaikkaa hakiessasi tai kun valmistaudut palkkakeskusteluun ja tarvitset apua palkankorotusmahdollisuuksiesi arvioimisessa.

Tutustu palveluun: tradenomi.fi/palkkaneuvonta.

Videokirjasto

24/7-palveluihimme kuuluvassa videokirjastossa on yli 60 videota työnhakuun, hyvinvointiin, yrittäjyyteen ja oman uran suunnitteluun liittyen.

Tutustu palveluun: tradenomi.fi/videokirjasto/.

Uratapahtumat

Tarjoamme jäsenillemme mm. työnhakuun ja urasuunnitteluun liittyviä tapahtumia, koulutuksia sekä webinaareja.

Tutustu tapahtumiin: tradenomi.fi/tapahtumat/

Työllistymishankkeet

Tradenomit on yhdessä muiden akavalaisten liittojen kanssa tukemassa jäsentensä omaehtoista työllistymistä erilaisten työllistymishankkeiden kautta. Hankkeiden järjestämät maksuttomat koulutukset, tapahtumat ja vertaistukiryhmät on tarkoitettu alueiden työttömille työnhakijoille ja työttömyysuhan alaisille korkeakoulutetuille liittojen jäsenille.

Tutustu työllistymishankkeisiin: tradenomi.fi/tyollistymishankkeet

Lue lisää ura- ja koulutuspalvelustamme ”Hyödynnä etu” -linkin kautta!

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä