Vakuutusyhtiö Turva

Liiton jäsenenä saat merkittäviä etuja Turvasta

Tarjoamme kaikille akavalaisten ammattiliittojen jäsenille etuja ja räätälöityjä tuotteita. Parhaat edut saat keskittämällä vakuutuksesi Turvaan

Täyden kympin asiakasedut Turvasta

Turva tarjoaa akavalaisten ammattiliittojen jäsenille 10 % jäsenalennuksen vapaaehtoisista, jatkuvista vakuutuksista. Jos sinulla on Turvan kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi henkilö-, kasko-, lemmikki- tai venevakuutus, saat lisäksi 10 % omistaja-alennuksen.

Jos sinulla on vain yksi vakuutus, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikennevakuutusta.

Lisäksi Turva tarjoaa ammattiliittojen jäsenille räätälöityjä vakuutustuotteita, kuten kattavan Liittokaskon sekä Henkikulta- ja Parikulta –henkivakuutukset. 

Lisätietoa Turvan tarjoamista eduista ja vakuutustuotteista löydät osoitteesta www.turva.fi/etusi.

Liiton jäsenenä saat merkittäviä etuja

-10 % jäsenalennus vapaaehtoisista vakuutuksista

-10 % omistaja-alennus keskitettyäsi vakuutukset Turvaan

-Liittokasko –vakuutus

-Henkikulta ja Parikulta –henkivakuutukset

Etu työttömälle tai lomautetulle ammattiliiton jäsenelle 

Mikäli työttömyys tai lomautus kohtaa, Turva joustaa vakuutusmaksuissa. Turva myöntää pyynnöstä työttömälle tai lomautetulle ammattiliiton jäsenelle kuuden viikon korottoman lisämaksuajan vakuutusmaksuihin. Maksuaikaa saadakseen työttömäksi jääneen tai lomautetun Turvan asiakkaan tulee laskun saadessaan ottaa yhteyttä Turvan asiakaspalveluun, josta hän saa tarkemmat toimintaohjeet.

Yhteystiedot löytyvät osoitteessa: turva.fi/yhteystiedot.

***

Palvelumuutokset koronatilanteen aikana

Turvan palvelut koronaviruksen aikana

Koronavirus leviää Suomessa ja haastaa meidät kaikki tekemään parhaamme yleisen turvallisuuden takaamiseksi. Me Turvassa pyrimme kaikin tavoin varmistamaan, että asiakaspalvelu ja korvaustoiminta sujuvat. Pyrimme samalla turvaamaan asiakkaitamme ja henkilökuntaamme sekä heidän lähipiirejään koronavirukselta. Hallituksen antamien ohjeiden perusteella olemme sulkeneet toimipaikkojemme ovet toistaiseksi. Koronavirukseen liittyvistä asioista olemme koonneet tärkeää tietoa verkkosivullemme turva.fi/korona.

Palvelemme sähköisesti ja puhelimessa

Palvelemme asiakkaitamme verkossa, puhelimessa ja chatissa. Ajanvarauspalvelussamme voi varata ajan puhelin- tai verkkotapaamiseen. Verkkotapaamisessa voi keskustella kanssamme, ostaa vakuutuksia tai tehdä niihin muutoksia helposti ja reaaliaikaisesti. Verkkotapaamisen voi varata täältä.

Lue eduista tarkemmin Hyödynnä etu -linkin kautta!

keyboard_arrow_down
Katso myös nämä