Turvan vakuutusedut

Liiton jäsenen vakuutukset ja edut Turvassa

Suomen Työterveyshoitajaliitto STTHL on vakuuttanut jäsenensä Vakuutusyhtiö Turvassa. Liitto on ottanut  Turvasta jäsenilleen ammatillisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen. Lisäksi STTHL on ottanut Turvasta järjestövakuutuksen, jonka myötä liiton jäsenet ovat vakuutettuja liiton järjestämissä tilaisuuksissa.

STTHL määrittää itse, mitkä tapahtumat ovat sen virallisia tapahtumia. Jos jäsenellä on epäselvyyttä, onko hänen vakuutuksensa voimassa jossain tilaisuudessa, asiassa kannattaa kääntyä liiton puoleen.

Liiton ottamien vakuutusten lisäksi STTHL:n jäsenet saavat Turvasta lukuisia muita etuja.

Täyden kympin asiakasedut Turvasta

Turva tarjoaa STTHL:n jäsenille 10 % jäsenalennuksen vapaaehtoisista, jatkuvista vakuutuksista. Jos sinulla on Turvan kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi henkilö-, kasko-, lemmikki- tai venevakuutus, saat lisäksi 10 % omistaja-alennuksen.

Jos sinulla on vain yksi vakuutus, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikennevakuutusta.

Lisäksi Turva tarjoaa ammattiliittojen jäsenille räätälöityjä vakuutustuotteita, kuten kattavan Liittokaskon sekä Henkikulta- ja Parikulta –henkivakuutukset.

Lisätietoa eduista ja vakuutuksista löydät täältä.

Liittojen jäsenille räätälöityjä vakuutuksia

Liittokasko on ammattiliittojen jäsenille räätälöity autovakuutus, jossa on enemmän ominaisuuksia kuin missään Turvan kaskotuotteessa, erikoisuutena ainutlaatuinen bonusetu. Vakuutus on tarkoitettu yksityiskäyttöisille henkilö- ja pakettiautoille. Liittokasko sisältää esimerkiksi laajan sijausauto- ja lunastusedun.

Henkikulta – ja Parikulta ovat henkivakuutuksia, jonka saavat vain ammattiliittojen jäsenet perheilleen. Vakuutus tarjoaa turvaa kuoleman varalle. Henkikulta-vakuutus voidaan ottaa sekä lapselle että aikuiselle.Parikulta on kahden henkilön yhtenen henkivakuutus.

Lue lisää henkivakuutuksista täältä.

Etu työttömälle tai lomautetulle ammattiliiton jäsenelle

Mikäli työttömyys tai lomautus kohtaa, Turva joustaa vakuutusmaksuissa. Turva myöntää pyynnöstä työttömälle tai lomautetulle ammattiliiton jäsenelle kuuden viikon korottoman lisämaksuajan vakuutusmaksuihin. Maksuaikaa saadakseen työttömäksi jääneen tai lomautetun Turvan asiakkaan tulee laskun saadessaan ottaa yhteyttä Turvan asiakaspalveluun, josta hän saa tarkemmat toimintaohjeet.

Yhteystiedot löytyvät osoitteessa: turva.fi/yhteystiedot

TaskuTurva-mobiilisovellus helpottamaan arkea

Turva tarjoaa asiakkailleen ilmaisen TaskuTurva-mobiilisovelluksen, joka on luotu helpottamaan Turvan asiakkaiden ja Turvan vakuuttamien ammattiliittojen jäsenten arkea. STTHL:n jäsenet näkevät sovelluksesta kätevästi Turvassa olevat vakuutuksensa.

TaskuTurva tarjoaa erityisesti helpotusta lapsiperheiden ja autoilijoiden arkeen. Jos sinulla on lapsivakuutus Turvassa, TaskuTurvan suorakorvauskortin avulla lapsen lääkärikäynnit sujuvat rahaa käyttämättä, kunhan omavastuu on kalenterivuoden osalta maksettu. Vanhemman ei myöskään tarvitse uhrata aikaa paperitöihin, sillä kaikki hoituu Turvan ja lääkäriaseman välillä.

TaskuTurvan suorakorvauskortti helpottaa myös autoilevan asiakkaan arkea, jos auton kaskovakuutus sisältää lasivakuutuksen. Suorakorvauskorttia näyttämällä lasin korjaus hoituu rahaa käyttämättä ja vaihto pelkän omavastuun hinnalla.

Lisätietoa Taskuturvasta ja sen latausohjeet löydät täältä.

Turvan asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-18 numerossa 01019 5110 sekä sähköpostitse asiakaspalvelu(ät)turva.fi, korvauspalvelu numerossa 01019 5108.

keyboard_arrow_down