YTY – Urapalvelut

Urapalveluita työelämän eri tilanteisiin

Hyödynnä YTY:n jäsenenä urapalvelusi. Käytössäsi ovat:

Koulutukset

Työelämän tietoja ja osaamista tarvitsee päivittää muulloinkin kuin uran käännekohdissa. Koulutuksia on sekä läsnäolokopulutuksina Uudellamaalla ja muualla Suomessa, jolloin koulutukset ovat myös kanava verkostoitua alueen muiden ytyläisten kanssa. Lisäksi koulutuksia järjestetään webinaareina. Kaikki YTYn koulutukset ovat jäsenille maksuttomia.

URAPALVELUT VERKOSSA

Urapalvelut verkossa ovat sekä työnhakuun että uraan ja osaamiseen liittyviä. Urapalvelu verkossa tarjoaa tietopaketteja, videoita ja webinaareja. Samalla voit tehdä kirjallisia tehtäviä aiheisiin liittyen. Tarjolla on edelleen myös henkilökohtaista valmennusta. Valmennuksen varaaminen edellyttää, että teet ensin neljä vapaasti valitsemaasi tehtävää verkossa. Näin tiedämme, että perusasiat ovat sinulla jo kunnossa ja saat valmennuksesta suurimman mahdollisen hyödyn. Valmentaja näkee kaikki palveluun tallentamasi tehtävät ja tutustuu niihin etukäteen. Henkilökohtaista valmennusta voi käyttää maksutta kerran vuodessa.

MUITA URAPALVELUITA

YTY on jäsenenä Omaehtoisen Työllistämisen Tuki OTTYssä, jonka kautta tarjoamme Työnhakuveturi-nimen alla kulkevat palvelut työnhakuun uusimaalaisille työttömille ja työttömyysuhan alaisille.

Tutustu urapalveluihimme tarkemmin Hyödynnä etu -linkin kautta!

keyboard_arrow_down