Kirjaudu sisään varataksesi lomahuoneiston.

Kopparö 32

Raasepori, Kopparö

star star star star

Raasepori – Vain reilun tunnin matkan päässä Helsingistä ja Turusta

Raaseporin Skåldön saarella Kopparössä pääsee kokemaan sisäsaaristolaistunnelmaa. Alueella on mahdollisuus nauttia läpi vuoden merestä ja saaristoluonnosta, seurata lintuja sekä tutustua mantereella Länsi-Uudenmaan kulttuurinähtävyyksiin. Saarelle on säännöllinen yhteys Skåldön lossilla kolme kertaa tunnissa. Lossimatka kestää noin 5 minuuttia.

Kopparön mökit sijaitsevat rauhallisella Kopparön virkistysalueella suojaisassa merenpoukamassa männikkömetsän siimeksessä. Maa-alue on 65 hehtaaria ja rantaviivaa Kiinteistö Oy Kopparön Lomamajojen alueella on 1,3 kilometriä.

Lomalaisten käytettävissä on maa-alueen lisäksi 320 hehtaarin suuruinen merialue muun muassa kalastukseen. Osa vesialueesta on rauhoitettua Tammisaaren saariston kansallispuistoa ja osa rannoista kuuluu Natura 2000 -verkostoon ja on luonnosuojelualuetta.

Mökkien lähellä on viljelyspeltoja, joita viljellään sekä lehmien laidunalueita. Mökeiltä ei ole kuitenkaan näköyhteyttä pelloille. Lähimetsät on vuokrattu paikalliselle metsästysseuralle ja hirvenmetsästysaikana (syyskuun viimeisestä lauantaista joulukuun 15. päivään saakka) alueella voi olla metsästäjiä.

Lomamökkien piha-alueelta on näkymä merenlahdelle ja saariin. Yhteisellä ranta-alueella molemmilla mökeillä on käytössään oma soutuvene ja pelastusliivit. Veneessä ei ole perämoottoria, mutta veneeseen sopii 5 hevosvoiman perämoottori, jonka lomailija voi tuoda tullessaan.

Ranta on ruopattu tammikuussa 2020, ja samassa yhteydessä rantaan tehtiin yhteinen uimaranta Kopparö 21 :n kanssa.

Omaa venettä ei voi laskea yhteisrannalla vesille. Veneen laskupaikka löytyy noin 8 kilometrin päästä Skåldön Fiskebodin vieressä olevassa Sommaröstrandista.

Insinööriliiton jäsenillä on oikeus tehdä varaus tähän lomahuoneistoon 7 kuukautta ennen loman alkua. IL jäsenhinta -40% listahinnoista. Kirjaudu sisään member+ sivustolle varatessasi huoneiston.

Tiedot

 • 51m2, 6 henkilöä
 • 1 mh (2 sänkyä)
 • Parvi (2 sänkyä)
 • Tupa-keittiö (avattava 2 hengen sohva, leveys 120cm)
 • Sauna & pesuhuone
 • Lemmikit sallittu
 • Tupakointi kielletty

Varustelu

 • Koneistettu keittiö
 • Takka
 • Sauna & pesuhuone
 • Syöttötuoli & potta
 • Wlan
 • Grillikatos
 • HUOM: Liinavaatteet pitää tuoda itse!

Hinnat

 • Viikko:
 • 1: 525€
 • 2-13: 385€
 • 14-22: 525€
 • 23-39: 735€
 • 40-41: 385€
 • 42: 525€
 • 43-50: 385€
 • 51-52: 525€
 • Tarkan hinnan saat valitsemalla haluamasi aloituspäivän varauskalenterista
 • Insinööriliitto IL ry:n jäsenille erikoisalennus -40%
Kartta

Arvostelut

Rated 3.5 out of 5

Kopparö 32

Rated 4 out of 5
17.1.2021

Hieno ja ja hyvin varustelty mökki. Olimme täällä talvilomalla.
Kaksi puutetta on se, että saunan kiuasta ei ole suojattu kunnolla, jos on pikkulapsia.
Wlanissa voisi olla DNA simmi, sillä Telialla ei ole kuin 3G kohteessa.
Näillä parannuksilla olisi loistava.

Eero Volotinen

Siisti, monipuolisesti varusteltu mökki ilman omaa rantaa

Rated 4 out of 5
17.9.2020

Lomailimme täällä keväällä viikon 15 (4 aikuista ja koira). Mökki oli erittäin siisti, valoisa, ja mielestämme erittäin hyvin varusteltu. Käytimme myös kotaa, jossa paistoimme useamman kerran makkarat. Takkaa emme käyttäneet tämän takia. Ihan ok ulkoilumaastot koiran kanssa, joka meinasi saada hepulin peurojen takia:)
Iso miinus siitä, että rantaan piti mennä naapurimökin pihan kautta aivan ikkunan alta! Kummallekin mökille olisi mahdollisuus tehdä oma ranta, koska rantaa on. Näin ollen molemmat mökit voisivat viettää lomansa rauhassa, etenkin jos on lemmikkikin mukana.

Pirkko Valta-Kervinen

Kopparö 32; yhteisöllisyydestä pitäville

Rated 2 out of 5
16.9.2020

Olimme viikon lomalla kesällä ’20. Mökki itsessään oli ok, mutta odotuksemme turhan isot.
Plussaa ilmalämpöpumpusta, hyvistä sängyistä, keittiön varustelusta ja avainten helposta saamisesta.
Miinusta harhaanjohtavasta mainonnasta (esim. grillikota onkin yhteinen naapurimökin kanssa, rantaan kuljetaan toisen mökin pihan läpi, merta saa tosissaan tihrustella jos vilauksen haluaa mökiltä käsin nähdä). Turvallisuuspuutteita saunassa ja terassin portaissa.

Outi Savolainen

Kopparö 32; hyvä paikka, hyvin varusteltu, mutta silti aina parannettavaa

Rated 4 out of 5
22.8.2020

Olimme 15-22.8.20 Kopparö 32:ssa ja sää suosi koko viikon. Mökki 32 on hieman enemmän metsän puolella ja yhteisrantaan on noin 100m. Yhteisranta on kuitenkin mökki 21:n edessä, joten se rajoittaa sen ”yhteiskäyttöä”. Esim. lapsiperhe ja koiraperhe eivät samaan aikaan toimi yhteisrannassa. Alueelle olisi mahdollista rakentaa oma ranta kummallekin mökille eli ns. kotatien päähän uusi rinnakkainen hiekkaranta. Puistonpenkki oli jo paikalla, mutta muuten kaislaa ja heinää täynnä (+ ruoppauskasat). Aamuaurinko paistaa rannalle klo 9 ja ilta-aurinko noin klo 20 alkaen auringonlaskuun asti. Mökki on hienosti varusteltu ja siisti, Sauna toimii sähköllä ja lämpiää noin 45 minuutissa (saunan lämpömittari ei taida pitää paikkansa). Saunaan pitäisi kuitenkin rakentaa korkeampi lauteiden kaide (n 50 cm) ja kiukaan sivustaa ei ole suojattu laudalla, eli siis parannettavaa. Terassille pitäisi saada kaasugrilli, jolloin erilaisten grillattavien ruokien valmistus olisi helppoa ilman käryjä mökin sisällä hellan kanssa häärätessä, 32:n liesituuletin ei myöskään toimi tai on varsin heikkotehoinen. Makkaran grillaaminen takassa (grillauskepit olivat paikalla) on viime vuosituhannen nostalgiaa, ei toimi, lisäksi tulee savua sisään. Ympäröivä metsikkö on ryteikköinen, koska metsänhoitotöissä kaadetut rangat on jätetty lojumaan polkujen päälle, ne pitäisi siistiä pois, jotta samoilu olisi helpompaa. Paikan päällä näkee paljon peuroja ja muitakin metsän eläimiä, etenkin aamutuimaan. Lähin kaupallinen palvelu on läheisellä leirntäalueella, jossa on Kopparö Bar & Grill, iso terassi ja ok ruuat plus tietenkin juomia. Alue on täynnä karavaanareita ja muita omatoimimatkailijoita. Noin 8 kilometrin päässä on Sommarön ranta, jossa on kalapuoti, sieltä voi ostaa muutakin ruokaa ja tarviketta. Parasta on kuitenkin Bill’in savustetut kalat, suosittelemme. Sommaröstranden’issa on myös ravintola 5 Knivar ja tietysti veneilijöille palveluja. Sinne voi mennä myös veneellä kiertäen Skåldön saaren, mutta silloin tarvitaan perämoottori ja veneilysuunnistustaitoa. Tammisaaren keskusta on myös lähellä, mökillä voisi olla (sähkö)pyörät, joilla voisi piipahtaa esim. Tammisaaren keskustassa bissellä tai parilla. Toki pitää muistaa lossin aikataulut, se toimi joustavasti koko ajan. Ja lopuksi pieni varustelutoive, perunanpesuharja puuttui :). t. Tiina ja Mikko

Mikko Ruohonen
Katso myös nämä