Tervetuloa Kanerva-Ruka C9

Kanerva-Rukan lomaosake (47+18 neliötä) sijaitsee lähellä Kesäjärveä, osoite on Kaukonraitti 6. Kanerva-Ruka C on kolmen huoneiston muhkea kelohirsinen rivitalo.

Tähän viestiin on koostettu oleellisia tietoja, jotta lomasi olisi mahdollisimman onnistunut.

Kanerva-Ruka C9:n huoneiston terassille on asennettu avainlokero, josta avaimen saa oikean koodin avulla. Oven avaamisen jälkeen avain kannattaa laittaa takaisin avainlokeroon (Lomakohteessa on sisällä toinen avain käyttöä varten). Muistathan sekoittaa koodin, jotta se ei jää näkyviin ulkopuolisille. Ovikoodi on 4672
Tarkista avainkoodi vielä lomaasi edeltävällä viikolla tältä sivulta. Koodit päivitetään aika-ajoin, täällä kerrotaan aina toimiva koodi.

Älä missään tapauksessa vaihda avainkaapin koodia, vuokralainen maksaa laatikon avauksesta aiheutuneet kulut.

Avain pidetään avainkaapissa aina! Vuokralainen maksaa oven avauksesta aiheutuneet kulut. Mikäli avain ei ole laatikossa, veloitetaan kustannukset edelliseltä vuokralaiselta. Mökin sisältä löytyy toinen avain, jota käytetään käyttöavaimena loman aikana, jätä käyttöavain lähtiessä sisälle mökkiin.

* HUOM: Mikäli sairastut lomasi aikana koronaan, toimi terveydenhuollon antamien ohjeiden mukaan ja ilmoita sairastumisesta myös meille viipymättä *

 

Lomakohde on käytössä saapumispäivänä noin klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00.

Ethän liiku hiihto- / laskettelumonoissa sisätiloissa.

Lomakohteen yleisesittely löytyy sivuiltamme http://memberplus.fi/lomahuoneisto/ruka-2/

Mikäli haluatte tilata loppusiivouksen, teethän tilauksen 2 viikkoa ennen varauksen alkua. Siivouksen hinta on 120 euroa. Liinavaatesetin (tyynyliina, pussilakana, aluslakana, kylpypyyhe, kasvopyyhe) voi tilata hintaan 13 euroa/ setti.  Tilaukset: Loma-Konttainen Ky, 0400-393756, asiakaspalvelu(at)loma-konttainen.fi

Mahdollisista puutteista, rikkinäisistä astioista, lampuista ym. pyydämme ilmoittamaan välittömästi huoltoyhtiölle/vastaanottoon, jotta puutteet voidaan hoitaa mahdollisimman nopeasti. Suurempien puutteiden/ongelmien kohdalla ota yhteyttä A-lomien asiakaspalveluun.

Annathan meille palautetta mökistä

Lomahuoneiston esittelysivulta löytyy arvosteluosio, johon toivoisimme sinulta arviota mökistä. Voit jättää sinne myös vinkkejä seuraaville vierailijoille Kommentti -osioon. Palautteen voi antaa memberplus.fi -sivuston kautta: Valitse oikealta yläkulmasta ”Oma tili” ja valitse sieltä varaus mistä haluat palautetta antaa. Julkinen palaute tulee mökin esittelysivulle ja yksityinen palaute ainoastaan asiakaspalvelumme tietoon.

Voit jättää vain asiakaspalvelulle suunnattua ja laajempaa palautetta sähköpostitse info@memberplus.fi

Varustus:

Huoneistossa on makuuhuone, tupakeittiö ja takka, parvi, saunaosasto ja ulkovarasto. Tuvassa on televisio ja WLAN. Huoneistossa on kuivauskaappi. Takkapuut sisältyvät vuokraan. Kiinteistössä on auton lämpöpistoke.

Tutustu mökissä olevaan käyttöohjekansioon huolella.

Turvallisuus

Tässä lyhyt muistutuslista, jotta lomanne olisi mahdollisimman turvallinen

– Älä koskaan jätä tulta valvomatta. Kun poistut takan, kynttilöiden tai lyhtyjen luota, sammuta ne ennen lähtöäsi. Ethän myöskään anna lasten leikkiä tulella.

–  Kun tulet mökille, testaa palovaroittimet. Huolitsijamme tarkistavat palovaroittimien toiminnan ja sijoittelun tarkistuskäynneillään. Testaaminen on kuitenkin nopeaa ja voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa. Ole tarvittaessa yhteydessä huolitsijaan, mikäli palovaroitin ei toimi.

– Älä kuivata tekstiilejä saunassa tai patterien päällä. Kuivat vaatteet ovat iso paloturvallisuusriski tulen ja liian kuumien sähköpattereiden läheisyydessä. Mökeissä on erilliset kuivaustilat tai -kaapit, joissa märkiä ulkoiluvaatteita tai pyyhkeitä voi kuivattaa turvallisesti.

– Selvitä mökin osoite ja koordinaatit heti saavuttuasi. Näin osaat ohjata avun paikan päälle.

– Käy seurueesi kanssa läpi poistumisreitit ja toiminta palohälytyksen sattuessa. Etukäteen mietitty toiminta voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa!

Olipa kyseessä kynttilä, takka, nuotio tai kota, muista järki. Älä pidä syttyviä materiaaleja tulen edessä ja älä jätä tulta valvomatta. Älä käytä rikkinäisiä sähkölaitteita ja ilmoita paloturvallisuuspuutteista heti kohteen huolitsijalle.

Hissiliput:

Teillä on käytössä 2 kpl laskettelulippuja, eli yhtiökorttia, joissa on oma numero (1 ja 2).  Lipun voi sijoittaa myös vetoketjulliseen hihataskuun, hissiportit tunnistaa lipun etänä!

OHJE: Ota talteen lippujen numero (1 ja 2), joka löytyy lipusta. Jos lippu katoaa tai vioittuu, tulee teidän käydä teettämässä samalle numerolle uusi lippu Rukakeskuksen lipunmyynnissä!

Jos epäselvyyttä, soita: Loma-Konttainen / Päivi Veteläinen 0400 393 756.

Siivous

Vuokraajan vastuulla on huolehtia, että mökki jää siistiin kuntoon. Mikäli loppusiivousta ei ole hoidettu asianmukaisesti, laskutamme huoltopalvelun siivouslaskun asiakkaalta.

LOPPUSIIVOUSTA TEHDESSÄSI HUOMIOITHAN VÄHINTÄÄN:

  • vuodevaatteet tuuletetaan
  • lattiat ja matot imuroidaan ja lattiat pyyhitään kostealla mopilla
  • astiat tiskataan ja laitetaan paikoilleen
  • tiskipöytä, liesi, uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni sekä kaikki pöydät ja tasot puhdistetaan
  • wc ja lavuaarit pestään
  • sauna ja pesuhuone pestään
  • tuhkat viedään pesistä
  • jätteet viedään jätepisteeseen
  • Viethän pullot ja tölkit mukanasi pois

Mahdollisista puutteista, rikkinäisistä astioista, lampuista ym. pyydämme ilmoittamaan välittömästi huoltoyhtiölle/vastaanottoon, jotta puutteet voidaan hoitaa mahdollisimman nopeasti. Suurempien puutteiden/ongelmien kohdalla ota yhteyttä A-lomien asiakaspalveluun (info@memberplus.fi).

Lomakohteen huollosta vastaa Loma-Konttainen / Päivi Veteläinen 0400 393 756.

Varaukseen liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä A-lomien asiakaspalveluun info@memberplus.fi tai puhelimitse arkisin klo 9-16 +358 40 153 4734.