Tervetuloa Kemijoelle

Kemijoen mökki sijaitsee Keminmaan kunnassa osoitteessa Rovaniementie 1564 b.

Tähän viestiin on koostettu oleellisia tietoja, jotta lomasi olisi mahdollisimman onnistunut.

Lomaosakkeen avain löytyy oven vieressä olevasta avainlaatikosta. Avauskoodi on 2912.
Tarkista avainkoodi vielä lomaasi edeltävällä viikolla tältä sivulta. Koodit päivitetään aika-ajoin, täällä kerrotaan aina toimiva koodi.

Älä missään tapauksessa muuta avainkaappiin asetettua avauskoodia.

Mikäli avain ei ole laatikossa lähtösi jälkeen, veloitetaan huollon kustannukset edelliseltä vuokralaiselta.

Lomakohde on käytössä saapumispäivänä klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00. Mikäli lähdette kohteesta jo aikaisemmin, ilmoittathan siitä mökin huoltoon.

Tutustu siivousohjeeseen, joka löytyy tämän viestin loppuosasta.

* HUOM: Mikäli sairastut lomasi aikana koronaan, toimi terveydenhuollon antamien ohjeiden mukaan ja ilmoita sairastumisesta myös meille viipymättä *

Lisäpalvelut

Lomakohteen vuokraan ei kuulu siivousta, lakanoita eikä pyyhkeitä.

Lisäpalveluista enemmän tietoa kohteessa.

 

Yleistä mökistä

Mökki sijaitsee Keminmaassa Kemijoen rannalla.

Vuodepaikkoja mökissä on seitsemälle hengelle. Lisäksi tuvassa olevan vuodesohvan voi levittää kahdelle lisämajoittujalle.

Huoneistossa on hyvin varustettu vuonna 2021 remontoitu korkeatasoinen tupakeittiö, alakerrassa yksi makuuhuone, wc, pesuhuone ja sauna. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja wc. Alakerran makuuhuoneessa on parivuode. Yläkerran isommassa makuuhuoneessa on parivuode ja erillisvuode, pienemmässä huoneessa on 120cm leveä vuode, 70cm leveä vuode ja pinnasänky.

Lisäksi varustukseen kuuluu takka, radio ja tv (ylä- ja alakerrassa), sähköliesi+uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, astianpesukone, täydellinen astiasto yhdeksälle hengelle sekä mahdollisimman täydelliset ruoanlaittovälineet. Mökissä on lasitettu terassi. Pihalla on grillikatos.

Mökin wlan salasana on 4FDB4D09RQR7H

Lomakohteen yleisesittely löytyy sivuiltamme https://memberplus.fi/lomahuoneisto/kemijoki/

Annathan meille palautetta mökistä

Lomahuoneiston esittelysivulta löytyy arvosteluosio, johon toivoisimme sinulta arviota mökistä. Voit jättää sinne myös vinkkejä seuraaville vierailijoille Kommentti -osioon. Palautteen voi antaa memberplus.fi -sivuston kautta: Valitse oikealta yläkulmasta ”Oma tili” ja valitse sieltä varaus mistä haluat palautetta antaa. Julkinen palaute tulee mökin esittelysivulle ja yksityinen palaute ainoastaan asiakaspalvelumme tietoon.

Turvallisuus

Tässä lyhyt muistutuslista, jotta lomanne olisi mahdollisimman turvallinen

– Älä koskaan jätä tulta valvomatta. Kun poistut takan, kynttilöiden tai lyhtyjen luota, sammuta ne ennen lähtöäsi. Ethän myöskään anna lasten leikkiä tulella.

–  Kun tulet mökille, testaa palovaroittimet. Huolto tarkistaa palovaroittimien toiminnan ja sijoittelun tarkistuskäynneillään. Testaaminen on kuitenkin nopeaa ja voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa. Ole tarvittaessa yhteydessä huoltoon, mikäli palovaroitin ei toimi.

– Älä kuivata tekstiilejä saunassa tai patterien päällä. Kuivat vaatteet ovat iso paloturvallisuusriski tulen ja liian kuumien sähköpattereiden läheisyydessä.

– Selvitä mökin osoite ja koordinaatit heti saavuttuasi. Näin osaat ohjata avun paikan päälle.

– Käy seurueesi kanssa läpi poistumisreitit ja toiminta palohälytyksen sattuessa. Etukäteen mietitty toiminta voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa!

Olipa kyseessä kynttilä, takka, nuotio tai kota, muista järki. Älä pidä syttyviä materiaaleja tulen edessä ja älä jätä tulta valvomatta. Älä käytä rikkinäisiä sähkölaitteita ja ilmoita paloturvallisuuspuutteista heti kohteen huolitsijalle.

Ajo-ohjeet

Kemijoen mökki sijaitsee osoitteessa Rovaniementie 1564 b.  

Etelästä saavuttaessa aja Kemin ohi, ja Keminmaan kohdalta jatkat matkaa Rovaniemen suuntaan jäämerentielle. Jäämerentietä ajat noin 15 km, ja käännyt Viitakoskentielle (oikealle). Viitakoskentien päädystä käännyt vasemmalle. Noin 2 km päästä pienen mäen kumpareen päällä on kyltti 1564. Käänny tästä oikealle ja aja noin sata metriä. Mökki on oikealla puolella. 

Pohjoisesta tultaessa ajat Jäämerentietä, kunnes käännyt noin 15 km ennen Keminmaata Viitakoskentielle vasemmalle. Noin 2 km päästä pienen mäen kumpareen päällä on kyltti 1564. Käänny tästä oikealle ja aja noin sata metriä. Mökki on oikealla puolella.

Takka

Olohuoneessa on takka. Vuokraan sisältyy sylillinen puita. Puita voi ostaa tarpeen vaatiessa nopeasti paikanpäältä.

Takan pellit sijaitsevat yläkerrassa. Avaa kummatkin pellit, ennen kuin alat sytyttämään takkaa. Pidä takassa aluksi pientä tulta paperin tai tuohien avulla. Huomioi, että takka on voinut olla edellisiltä vuokralaisilta käyttämättä, jolloin takka tarvitsee aikaa vedon syntymiseen. Parhaan lämmön ja nautinnon takasta saat, kun laitat koivuklapit lappeelleen takkaan, ei pystyasentoon.

Vedon parantamiseksi avaa takan alaosassa olevan tuhkaluukon rakoa. Voit raottaa myös ulko-ovea sytytyksen aikana, mikäli takka ei heti vedä toivotulla tavalla. Laita pelti kiinni vasta kun hiillos on kokonaan mustunut. Palauta ilmanvaihto vähintään asentoon 1.

Lämmitys ja ilmanvaihto

Mökissä on lattialämmitys. Lämmöt on säädetty aika ennen vuokralaisen tuloa normaaliin asumislämpötilaan. Mökissä on ilmalämpöpumppu, jos voi käyttää.

Huomaa, että saunan ollessa päällä osa lämmityksistä sammuu. Ethän pidä saunaa tarpeettoman pitkään päällä.

Huoneiston ilmanvaihtoa ohjataan liesituulettimesta. Ilmanvaihto tulee olla aina vähintään asennossa 1. Saunottaessa ilmanvaihtoa suositellaan kääntämään isommalle. Takkaa sytytettäessä ilmanvaihdon voi asettaa hetkellisesti pois päältä.

Huolehdi, että ilmanvaihto on päällä myös luovuttaessasi huoneiston seuraaville.

Siivous

Vuokralaisen vastuulla on siivota huoneisto, tai tilata erikseen loppusiivous mökin huolitsijalta. Mikäli loppusiivousta ei ole hoidettu asianmukaisesti, laskutamme huoltopalvelun siivouslaskun asiakkaalta kaksinkertaisena (400€).

Tarkistuslista:

 • Yleissilmäyksellä mökki on siisti
 • Astiat on tiskattu ja astianpesukone tyhjennetty
 • Roskat on viety roskasäiliöön/-katokseen
 • Jääkaappi, mikro ym.ovat puhtaat ja siistit
 • Ruokaa ei ole jääkaapissa
 • Sängyt on pedattu
 • Pöytäpinnat ja lattiat on pyyhitty
 • Tavarat on laitettu paikoilleen
 • Lattiat ja kalusteet on imuroitu
 • Tuhkat on poistettu takasta
 • Pesu- ja WC-tilat ovat puhtaat, myös sauna

Ohjeet lemmikkieläimen kanssa lomailevalle

Lemmikkien mukaan ottamisesta tulee aina ilmoittaa A-palveluille etukäteen.

Loman lopuksi mökki tulee siivota erityisen huolellisesti, koska seuraavana mökissä lomailevat ihmiset saattavat olla allergisia.

 • tomuta vuodevaatteet
 • imuroi ja pese lattiat
 • pyyhi kaikki pinnat kostealla
 • Huolehdithan myös, ettei lemmikistäsi jää irtokarvoja esim. sohvaan.

Jos perheenjäsenesi tai lemmikkisi on särkenyt jotakin mökin kalustukseen kuuluvaa lomanne aikana, kuuluu korvausvastuu sinulle. Otathan heti yhteyttä A-palveluihin.

Yhteystiedot

Mahdollisista puutteista, rikkinäisistä astioista, lampuista ym. pyydämme ilmoittamaan välittömästi huoltoon/vastaanottoon, jotta puutteet voidaan hoitaa mahdollisimman nopeasti.

Lomakohteen huollosta vastaa Jokivarren huolto/Erkki p: 0400-152802

Suuremmissa ongelmatilanteissa ja varaukseen liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä A-palveluiden asiakaspalveluun info@memberplus.fi tai puhelimitse arkisin klo 9-16 +358 40 153 4734.