Tervetuloa Kopparö 32

Kopparö 32 sijaitsee Raaseporin Skåldön saarella. Saarelle pääsee lossilla, ajo-ohje löytyy tämän viestin lopusta.

Tähän viestiin on koostettu oleellisia tietoja, jotta lomasi olisi mahdollisimman onnistunut.

Lomakohteen avainpalvelua hoitaa Kaj Ingberg, p. 0400 213 795, ingbergkaj@gmail.com. Sovi Kaj Ingbergin kanssa mistä saat mökin avaimen. Kerro samalla arvioitu saapumisaikasi.

* HUOM: Mikäli sairastut lomasi aikana koronaan, toimi terveydenhuollon antamien ohjeiden mukaan ja ilmoita sairastumisesta myös meille viipymättä *

Lomakohde on käytössä saapumispäivänä klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00. Lomakohteen vuokraan ei sisälly siivousta, lakanoita eikä pyyhkeitä. Tutustu siivousohjeeseen, joka löytyy tämän viestin liitteestä.

Muistattehan, että lemmikkieläimien ottamisesta mukaan mökkilomalle tulee aina erikseen sopia A-lomien kanssa. Huomioi lemmikin kanssa matkustaessasi siivousohjeemme.

Lomakohteen yleisesittely löytyy sivuiltamme http://memberplus.fi/lomahuoneisto/kopparo-32/

Annathan meille palautetta mökistä

Lomahuoneiston esittelysivulta löytyy arvosteluosio, johon toivoisimme sinulta arviota mökistä. Voit jättää sinne myös vinkkejä seuraaville vierailijoille Kommentti -osioon. Palautteen voi antaa memberplus.fi -sivuston kautta: Valitse oikealta yläkulmasta ”Oma tili” ja valitse sieltä varaus mistä haluat palautetta antaa. Julkinen palaute tulee mökin esittelysivulle ja yksityinen palaute ainoastaan asiakaspalvelumme tietoon.

Voit jättää vain asiakaspalvelulle suunnattua ja laajempaa palautetta sähköpostitse info@memberplus.fi

Yleistä mökistä

Mökissä on makuuhuone (2 sänkyä), parvi (2 sänkyä), keittiö ja tupa (vuodesohva), sauna- ja pesuhuone. Mökin pinta-ala on 51 m 2 ja majoitus on mitoitettu 6 henkilölle.

Varustus

Huoneistossa on liesi, astiasto, uuni, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Mökissä on sähkölämmitys. Tuvassa on takka, televisio ja radio sekä WLAN

Turvallisuus

Tässä lyhyt muistutuslista, jotta lomanne olisi mahdollisimman turvallinen

– Älä koskaan jätä tulta valvomatta. Kun poistut takan, kynttilöiden tai lyhtyjen luota, sammuta ne ennen lähtöäsi. Ethän myöskään anna lasten leikkiä tulella.

–  Kun tulet mökille, testaa palovaroittimet. Huolitsijamme tarkistavat palovaroittimien toiminnan ja sijoittelun tarkistuskäynneillään. Testaaminen on kuitenkin nopeaa ja voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa. Ole tarvittaessa yhteydessä huolitsijaan, mikäli palovaroitin ei toimi.

– Älä kuivata tekstiilejä saunassa tai patterien päällä. Kuivat vaatteet ovat iso paloturvallisuusriski tulen ja liian kuumien sähköpattereiden läheisyydessä. Mökeissä on erilliset kuivaustilat tai -kaapit, joissa märkiä ulkoiluvaatteita tai pyyhkeitä voi kuivattaa turvallisesti.

– Selvitä mökin osoite ja koordinaatit heti saavuttuasi. Näin osaat ohjata avun paikan päälle.

– Käy seurueesi kanssa läpi poistumisreitit ja toiminta palohälytyksen sattuessa. Etukäteen mietitty toiminta voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa!

Olipa kyseessä kynttilä, takka, nuotio tai kota, muista järki. Älä pidä syttyviä materiaaleja tulen edessä ja älä jätä tulta valvomatta. Älä käytä rikkinäisiä sähkölaitteita ja ilmoita paloturvallisuuspuutteista heti kohteen huolitsijalle.

Takan käyttöohje

Ennen kuin laitat takkaan tulen varmista, että takan pelti on auki ja takkaimuri on päällä. Varmista, että takan hormi vetää esim. palavalla tulitikulla tai polttamalla hieman paperia takassa. Älä laita takkaan liian paljon puuta. Käytä vain kuivia puita. Sytytä puut yläpuolelta. Sytyttämiseen kannattaa käyttää tuohta tai puutikkuja. Laita pelti kiinni vasta, kun hiillos on sammunut. Poista tuhkat takasta vasta, kun tuhka on jäähtynyt.

Tulta ei saa koskaan jättää vahtimatta.

Kota

Kota on mökkien 21 ja 32 käytössä. Kotaa ei voi siis varata koko päiväksi tai illaksi omaan käyttöön vuorottelusta on hyvä sopia naapurin kanssa etukäteen. Kodan tulisijassa saa polttaa vain puuta. Muistathan olla varovainen tulen käsittelyssä. Aikuisen tulee olla kodassa, kun tulisijassa on tuli. Tulisijassa ei saa polttaa roskia.

Siivoa jälkesi ja vie roskat jäteastiaan kun olet lähdössä pois kodasta.

Palju

Paljun käyttö on kielletty.

Ajo-ohje

Hankoniementieltä (tie n:o 25) käännytään Raaseporintielle, jonka jälkeen käännytään Baggöntielle (tie n:o 1002), matkaa lossirantaan n 7 km. Skåldän lossilla yli ja jatketaan Baggöntietä n 1 km, jonka jälkeen käännytään oikealle Bärholmintielle. Risteyksessä on Insinööriliiton viitta. Tietä ajetaan noin 250 metriä.

Mökki 32 on ensimmäisenä (oikealla puolella tietä) ja mökki 21 seuraavana. Mökkien välissä on mökkien huoltorakennus. Tontilla on myös kota molempien mökkien käytössä.

Vene

Molemmilla mökeillä on soutuvene käytössä. Veneeseen käy viiden hevosvoiman perämoottori, jos vuokraajalla on sellainen. Veneen airoja säilytetään huoltorakennuksessa. Veneeseen kuuluu myös pelastusliivit. Kysy huollosta, missä oman veneen voi laskea vesille. Mökkirantaan ei voi ajaa autolla.

Saaren palvelut

Saarelta löytyy kauppa ja ravintola Baggöntien päässä http://www.sommarostrand.fi/.

Siivous

Kohteen vuokraan ei sisälly loppusiivousta. Vuokraajan vastuulla on huolehtia, että mökki jää siistiin kuntoon. Mikäli loppusiivousta ei ole hoidettu asianmukaisesti, laskutamme huoltopalvelun siivouslaskun asiakkaalta kaksinkertaisena! Hälytyssiivouksen hinta on 200€

Tarkistuslista:

 • Yleissilmäyksellä mökki on siisti
 • Astiat on tiskattu ja astianpesukone tyhjennetty
 • Roskat on viety roskasäiliöön / -katokseen
 • Jääkaappi, mikro ym. ovat puhtaat ja siistit
 • Ruokaa ei ole jääkaapissa
 • Sängyt on pedattu ja peitot/tyynyt laitettu kaappiin
 • Lattiat ja kalusteet on imuroitu
 • Pöytäpinnat, muut tasot ja lattiat on pyyhitty
 • Tavarat on laitettu paikoilleen
 • Tuhkat on tyhjennetty tulisijasta pihalla olevaan tuhka-astiaan.
 • Takkapuiden tuonti sisälle seuraavia vuokralaisia varten
 • Pesu- ja WC-tilat ovat puhtaat, myös sauna

Muista lähtiessäsi jättää liiterin ja veneen avaimet avainkaappiin ja säätää kotona/poissa – kytkin Poissa -asentoon.

Palauta mökin avain Kaj Ingbergin kanssa sopimaasi paikkaan.

Ohjeet lemmikkieläimen kanssa lomailevalle

Lemmikkien mukaan ottamisesta tulee aina sopia A-lomien kanssa etukäteen.

Loman lopuksi mökki tulee siivota erityisen huolellisesti, koska seuraavana mökissä lomailevat ihmiset saattavat olla allergisia.

 • tomuta vuodevaatteet
 • imuroi ja pese lattiat
 • pyyhi kaikki pinnat kostealla
 • Huolehdithan myös, ettei lemmikistäsi jää irtokarvoja esim. sohvaan.

Jos perheenjäsenesi tai lemmikkisi on särkenyt jotakin mökin kalustukseen kuuluvaa lomanne aikana, kuuluu korvausvastuu sinulle. Otathan heti yhteyttä A-lomiin.

Yhteystiedot

Mahdollisista puutteista, rikkinäisistä astioista, lampuista ym. pyydämme ilmoittamaan välittömästi huoltoyhtiölle/vastaanottoon, jotta puutteet voidaan hoitaa mahdollisimman nopeasti. Suurempien puutteiden/ongelmien kohdalla ota yhteyttä A-lomien asiakaspalveluun (info@memberplus.fi).

Huollosta vastaa Kaj Ingberg, p. 0400 213 795, ingbergkaj@gmail.com.

Varaukseen liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä A-lomien asiakaspalveluun info@memberplus.fi tai puhelimitse arkisin klo 9-16 +358 40 153 4734.